este vorba de poze krumel, cel putin eu nu le-am gasit :) intr-adevar se putea intelegea si ceea ce ai zis tu
Versiune printabilă
este vorba de poze krumel, cel putin eu nu le-am gasit :) intr-adevar se putea intelegea si ceea ce ai zis tu
Salut
In prima poza sunt undeva in padure ,la un gratar, iar in a 2 a sunt la mare in urma cu vreo 3 saptamani...
asculti manele? :D
Ascult tot felul de muzica chiar si manele,dar de unde intrebarea asta ca nu inteleg?
de la imbracaminte cred ca ti se trage :)
presupun ca s-o fi gandit ca ai toale de manelist :P
Lol ,se poate sa se fi gandit la tzoale ,dar ...in fine fiecare gandeste cum vrea ....
Am mai pus o poza in care sunt la plaja,cu soarele-n ochi :))
@DragosServ: ce rasa e cainele?
Caine cred ca esti tu daca tot ai zis mah,da esti dala pletos sau canish (nu stiu cum se numeste rasa aia)
Sa mor daca poti sa postezi ceva pe acest forum sau sa faci ceva sa nu sara "smecherii" "impresarii" cu intentii de nici un fel, de fraieri cocliti de atata stat in casa.
Bagati-va mah mintile in cap si terminati cu asfel de observatii la adresa altora uitati-va la voi intai si poi la altii .
Eu am pus 2-3 poze aici ca dupa cum a zis si Cristi e mai bine asa cu poze ca stim cu cine vorbim pe acest forum si poate pe altele,dar vad ca nu se poate face nimic fara a primi "frustrari" acu nu inteleg de ce te intereseaza ca am eu un lant la gat,altii au cercei,sarme,barba si tot felul de chestii ,fiecare e cu "piticu" lui.
Deci daca o singura data mai scriu pe acest forum si sunt luat la misto sau peste picior ma jur ca nu mai calc pe aici.
Nu cred ca am jignit pe nimeni si nu am vorbit urat cu nimeni asa ca nu vreau sa fiu jignit sau sa ma ia cineva la misto.
Multi dintre membrii de aici ma cunosc mult mai bine ,poate nu personal dar am vorbit pe mess am colaborat etc. si nu cred ca am vb urat si nu am jignit pe nimeni.
Sper sa terminati cu aceste prostii.
Numai bine !