Daca tot va luati de lantul meu am mai pus o poza in care sunt cu cativa dintre prieteni (cu lanturi :))))
Si poate se vede ca nu e nici unul tigan sau mai stiu eu ce,e doar un moft,nimic mai mult.
Cu acest topic am incheiat.
Numai bine!
Versiune printabilă
Daca tot va luati de lantul meu am mai pus o poza in care sunt cu cativa dintre prieteni (cu lanturi :))))
Si poate se vede ca nu e nici unul tigan sau mai stiu eu ce,e doar un moft,nimic mai mult.
Cu acest topic am incheiat.
Numai bine!
cam putine lanturi, eu mi-s lua unul de drujba :P
sal all!
m-am uitat si eu la toti de curiozitate , ce sa zic dragoserv este singurul "vagabond stilat" ,in rest omani insurati ,cu copii ,cu burta si cu pleata :D .Nu o sa`mi pun poza nu prea ma stiu cu lumea de aici :) cand voi vedea ceva fete cu poze , atunci ma bag ... una e sa se dea o fata cu parerea cum arati alta este un baiat....
Aici trebuie sa fiu de acord cu dragoserv... Ok inteleg o mica gluma, o bascalie intre cei care "se cunosc mai bine" si care isi permit... Insa cred ca ati sarit un pic gardu' ... Chiar daca ar fi tigan (pardon, rrom), manelist, rocker, arab, etc ... ce legatura are ? Asta nu inseamna ca trebuie jignit...
Hai sa nu ne mai lasam luati de val.. nu e bine pentru comunitate... ;)
tot eu :)
Probabil Ciprian o sa revina cu niste explicatii..sau scuze.
Asa ar fi frumos.
SI acum ca v-ati impacat, mai pun si eu o poza.
PS: DO not fucking piss me off.
Cristi, esti defect ma ! :)
Defect? As zice chiar radioactiv :))