Site original: http://www.scoalasoferitimisoara.ro/
Site care s-a "inspirat": www. astradriving. ro/
Versiune printabilă
Site original: http://www.scoalasoferitimisoara.ro/
Site care s-a "inspirat": www. astradriving. ro/
Frate, cuvant cu cuvant tot :D
La prima privire par 2 site-uri diferite , dupa ce privesti mai atent se observa furtul . Jalnici , nu au bani de investit in propria lor imagine .
Oare ar merge un topic special doar cu aceste furturi de continut/template/etc ?
poate ei au investit, dar un copil de acolo i-a prostit si "le-a facut el un site ieftin"
"Firma" stie 100% de texte. De fapt site-ul trebuia sa fie al lor si a si fost o perioada, insa din cauza unor neintalegeri au renuntat la site pe motivul ca isi vor face altul... Cam asta au reusit sa faca...
ce sa zic, foarte frumos! ca la noi... la nimeni!
Eu am o regula ( pentru mine ) : beneficiarul aduce continutul.
Banuiesc ca nu le-a convenit pretul si au cautat ceva mai ieftin .
Macar mai puteau si ei sa modifice, pe ici pe colo, dar nici chiar asa, sa copieze tot..rusine:)
Ce te astepti? Cum am scris in postul de prezentare: eu incerc sa ma curat, sa ma pocaiesc si sa nu mai pacatuiesc lucrand cu romani... iti faci pacate de toate tipurile vrei si nu ai nici cea mai mica apreciere!
Nu stiu daca o sa te ajute, dar stiu un site a carui continut a fost copiat de cel putin 10 site-uri diferite. Probabil va intrebati de ce se intampla acest lucru, se intampla din cauza celor care se duc la webmaster si ii spun "Vreau un site!", fara sa de alte detalii sau sa aduca materialele necesare creearii site-ului. In cazul asta webmasterul se simte nevoit sa copieze de pe alte site-uri, in speranta ca nu va observa nimeni, iata ca nu e tocmai asa...
Nu incurajez astfel de practici, chiar ma dezgusta, sa le fie rusine atat celor care au facut acel site cat si detinatorilor.
Ai incercat sa iei totusi legatura cu firma respectiva?
Incercam sa facem un proiect comun prin care sa ii punem la zid pe nesimtitii astia si altii ca ei (care fac spam, fura continut, design-uri, etc)? Sa ii facem de rahat public, poate de obraz, de frica, se trezesc si ei.
In Romania multi nu au notiunea dreptului de autor. Trimite-i un mail sa scoata continutul si sa isi faca altul singur.
Mai bine ii suni la numerele de telefon de acolo decat sa te incurci cu mail-uri, asa probabil ca se vor scuza ca nu au primit niciun mail de la tine.
Se va lua legatura cu ei.. Probabil lor nici macar nu le trece prin cap ca textele alea au fost facute de un copywriter, care a fost platit pentru asta...
Nu este o scuza, webmasterul trebuie sa educa clientul, nu sa inchida ochii si sa dea copy/paste. Uite dai xxx$ si bag eu continut, sau pune mana tu si fa-l.
Carui public ? Cred ca 80% din internatutii romani nu vor intra pe un asemenea site. O parte carora le pasa "vom" intra, ne vom minuna, lua masuri (report) daca putem, dar cred ca va fi o parte mica.Citat:
Sa ii facem de rahat public, poate de obraz, de frica, se trezesc si ei.
Nu, dar informatia cum ca o firma face chestii de genul asta se poate transmite viral, cu ajutorul ziarelor, blog-urilor, etc.
Just ignore, nu m-am putut abtine http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/24.gif
Cristi, multi habar nu au sa caute pe Google si au site, multi habar n-au cat costa un site si si mai multi habar n-au ce inseamna un script. Am avut acum ceva timp un client care platise la o firma din bucuresti 1000-1500 euro pe un oscommerce + un skin moca, singura modificare la script era un header flash (TemplateMonster.com ripped) NU GLUMESC! Ce pretentii sa mai avem? :sick:
Si mie mi-a fost copiat un site. Cuvant cu cuvant. Tot. Pana si un link catre un alt site care imi apartine...:)) . De atunci situl meu s-a dublat ca volum iar celalalt a ramas la fel.
Incearca sa contactezi proprietarul celuilat site si arata-i furaciunea.