Referitor la furtul Pro TV si Antena 1: Nu am patit-o decat o data sau de doua ori, si am rezolvat-o cu un mail catre acestia. Intradevar, articolele au disparut, dar, exact cum a spus si Rares, efectul nu mi-a fost benefic mie.
Din punctul meu de vedere, intr-un astfel de caz, te lupti cu morile de vant. Mi se pare imposibil sa castigi un proces contra MediaPro, sau Intact, cand ei au departamente juridice specializate, care se ocupa fix cu probleme de acest gen. Pe langa asta, este de mentionat si bugetul lor, infint in comparatie cu al nostru! Un proces de genul, cred eu, ar tine mai bine de 2 ani. Nu cred ca nici unul dintre noi are timpul sau resursele necesare sa plateasca avocati in tot acest timp...
Eu vin cu o intrebare insa: Hai sa zicem ca eu scriu un articol despre shaorma, iar in acesta includ poza lui Rares. Nu o downloadez / salvez / uploadez la mine pe server. Nu, pur si simplu dau copy la link, si insert in articol. Din punct de vedere legal, sunt obligat sa mentionez sursa sau ar fi pur si simplu o chestie de bun simt?