Another miserable case. Mfuckers <_<
Original versus COPY
Versiune printabilă
Eu am jucat acum 2 ani jocul si arata altfel site-ul. Cred ca acum l-au furat.Citat:
Postat în original de Cristian Mezei @ Feb 15 2006, 08:01 PM) [post=10278
Si aveam asteptari d]
Original versus COPY
[/QUOTE]
Eu am jucat acum 2 ani jocul si arata altfel site-ul. Cred ca acum l-au furat.
Si aveam asteptari de la ei sa fie mai originali.
O fi copie, dar programarea ei cred ca au facut-o.
Este prea putin posibil sa existe pe net un script free de acest gen.
Programarea poate au facut-o , poate este compusa din scripturi free, nu conteaza.. e in spate si nu se vede .. Insa la capitolul design este un caz mai penibil decat neogen-google/yahoo .. Cea mai josnica furaciune .. Macar schimbau si ei culoarea ... nimic ... nasol tare.. nasol ...
In plus, pagina http://www .indebara.ro/gazeta_de_perete.php seamana izbitor ca si concept cu prezentarea pe care o avea Vivi pe 2zece la "robotii" lui ... Acelasi stil, aceeasi poveste ... Ia zi Vivi, seamana sau nu ? Tu stii cel mai bine..
mfuckers de 2 ori ...
Lol frate. Au castigat si Internetics 2004 la Divertisment.
Aiurea rau.
Iti dai seama cat d]Citat:
Postat în original de Cristian Mezei @ Feb 15 2006, 11:42 PM) [post=10298
Lol frate. Au castigat si Internetics 2004 la Divertisment.
[/QUOTE]
Iti dai seama cat de serios este Internetics-ul.
Imi pare ca vb fara sa cunoasteti cazul. :D.
Programarea e suta la suta facuta de un baiat pe nume Costin care de altfel e si adminul site-ului. Designul a fost schimbat in fiecare an (mai bine zis la fiecare resetare a jocului) si e facut de unul din jucatori.
Da, designul nu este o simpla inspiratie, ci o copiere partiala a celuilalt. Nu-i tin partea. Este o problema.
Cand a castigat interneticsul avea un design mai albastru si l-a castigat pe drept. Era mult mai bun decat doizece - competitorul direct in acea vreme.
Hotul neprins, negustor cinstit ;)
Asa e cum zice ben. Pe vremea cand au castigat aveau design original.
Noul design e facut de o tertza parte si Costin nu a stiut ca e copiat pana nu s-a scris pe forumul internetics de anul asta.
Pagina de prezentare seamana vag ca si concept cu prezentarea agentilor de pe doizece, dar n-as merge atat de departe incat sa ii spun copiere. La o adica si doizece este site de jocuri online multiplayer si seamana izbitor ca idee si concept cu Yahoo Games, nu? :-)
In stadiul in care e acum, dupa preluare, normal ]La o adica si doizece este site de jocuri online multiplayer si seamana izbitor ca idee si concept cu Yahoo Games, nu? :-)Citat:
Postat în original de Vivi @ Feb 16 2006, 12:31 AM) [post=10304
[/QUOTE]
In stadiul in care e acum, dupa preluare, normal ca da. :)
E ceva standard.
Pentru neogen? Ma tot gandesc sa fac cateva site-uri, sa le promovez, iar apoi sa vorbesc cu ei sa mi le cumpere :D Ca vad ca ei cumpara tot ce misca pe la noi.Citat:
Postat în original de Cristian Mezei @ Feb 16 2006, 02:37 AM) [post=10306
Iar in debara, ultima oara cand l-am vizitat arata cu totul altfel. Nu pricep ce a fost in capul lor sau a c]
In stadiul in care e acum, dupa preluare, normal ca da. :)
E ceva standard.
[/QUOTE]
Pentru neogen? Ma tot gandesc sa fac cateva site-uri, sa le promovez, iar apoi sa vorbesc cu ei sa mi le cumpere :D Ca vad ca ei cumpara tot ce misca pe la noi.
Iar in debara, ultima oara cand l-am vizitat arata cu totul altfel. Nu pricep ce a fost in capul lor sau a celui care l-a facut. :blink:
Anyway, bad move... pacat..Citat:
Nu pricep ce a fost in capul lor sau a celui care l-a facut
Oameni.. nu sunteti atenti... sunt cuie de marimi diferite batute in scandurile alea :D
Nici un sicriu nu seamana cu un altul... :unsure:
:lol: :l]Citat:
Postat în original de necropsique @ Feb 16 2006, 12:08 PM) [post=10323
Oameni.. nu sunteti atenti... sunt cuie de marimi diferite batute in scandurile alea :D
Nici un sicriu nu seamana cu un altul... :unsure:
[/QUOTE]
:lol: :lol: :lol: :lol: misto...
<strike>Plagiat SEO </strike>!
Unde e discutia despre SEO?
No offense...dar chiar oluam razna cu subiectele care nu tin de noi.
:mellow:
necropsique B)
ps: am crezut ca s-a inteles faza cu Internetics...se pare ca nu.
:o
off-topic:Citat:
Postat în original de necropsique @ Feb 16 2006, 10:08 AM) [post=10323
:) Am observat si eu asta; dar m-am gandit ca au batut alt fel de cuie...
p.s. si ceva crestaturi diferite la capat de scandura; clar nu e tot a]
[/QUOTE]
off-topic:
:) Am observat si eu asta; dar m-am gandit ca au batut alt fel de cuie...
p.s. si ceva crestaturi diferite la capat de scandura; clar nu e tot aia.
p.p.s. Krumel, nu da!
:mad: pentru copierea sitului.
:D pentru jocul in sine. il joc de peste 2 ani.
Buna ziua!Citat:
Postat în original de Cristian Mezei @ Feb 15 2006, 09:01 PM) [post=10278
Pe data de 1 martie 2006, Atacul din Debara (www.indebara.ro) a fost achizitionat de Media 2ND. Detalii despre achizitie puteti gasi pe site-ul nostru. Odata cu aceasta, jocului i s-au adus o serie de modificari, printre care si schimbarea designului.
As dori pe aceasta cale sa ii rog pe moderatori sa mute acest topic intr-o sectiune corespunzatoare deoarece, asa cum bine au mentionat unii utilizatori, nu ii este locul aici.
Succese imense in activitatile dumneavoastra.
Cu deosebit re]
Original versus COPY
[/QUOTE]
Buna ziua!
Pe data de 1 martie 2006, Atacul din Debara (www.indebara.ro) a fost achizitionat de Media 2ND. Detalii despre achizitie puteti gasi pe site-ul nostru. Odata cu aceasta, jocului i s-au adus o serie de modificari, printre care si schimbarea designului.
As dori pe aceasta cale sa ii rog pe moderatori sa mute acest topic intr-o sectiune corespunzatoare deoarece, asa cum bine au mentionat unii utilizatori, nu ii este locul aici.
Cu deosebit respect,
Sorin T, CEO Media 2ND
Citat:
Postat în original de Media 2ND @ Mar 27 2006, 10:44 PM) [post=12785
Cu deosebit respect de asemenea si succese in activitatea dvs., topic-ul a fost topic la varsta lui, iar comentariile "referitoare la" au avut legatura cu site-u de la aceea data; este exagerata cerinta ta (d.p.meu de vedere) a se muta topic-ul numai pt.faptul ca etc-etc, nu?; nu vorbea nim]Citat:
Sorin T, CEO Media 2ND
Cu deosebit respect,
Sorin T, CEO Media 2ND
[/QUOTE]
Cu deosebit respect de asemenea si succese in activitatea dvs., topic-ul a fost topic la varsta lui, iar comentariile "referitoare la" au avut legatura cu site-u de la aceea data; este exagerata cerinta ta (d.p.meu de vedere) a se muta topic-ul numai pt.faptul ca etc-etc, nu?; nu vorbea nimeni despre site-ul de acum...Citat:
Sorin T, CEO Media 2ND
Imi pare rau dar nu vad schimbarea de design. Daca ati atasat cateva imagini noi, nu inseamna ca este un nou site. Si daca tot a iesit un oarecare scandal cu designul "cu marginile de lemn" de ce nu ati facut unul nou?
In prezent tot ce ati facut este sa stricati si mai tare fostul design. S-a saturat si Cosmin credca de site-ul asta. Aveti de lucru daca vreti sa schimbati ceva pe acolo
Topicul ramane aici. Considerati sectiunile de SEO Spam si Plagiat SEO un muzeu al internetului romanesc.
Am adunat si noi "fosile" cate am putut. Sper sa ne imbogatim "colectia" pentru ca fauna internetului .ro e variata.
Ps: felicitari pentru pagina Anti-Spam
;)
Ati dori. Dar nu se va intampla]Citat:
Postat în original de Media 2ND @ Mar 27 2006, 10:44 PM) [post=12785
As dori pe aceasta cale sa ii rog pe moderatori sa mute acest topic intr-o sectiune corespunzatoare
[/QUOTE]
Ati dori. Dar nu se va intampla.
Succes si dvs. Dl. Sorin.