Buna ziua,
Ofer un numar "limitat" de articole gratuite, doresc sa imi imbunatatesc tehnica de scris.
Precizez ca sunt incepatoare la capitolul acesta, si cel mai probabil va fi nevoie de "corectarea" lor.
Minim 5 buline.
<PM>
Versiune printabilă
Buna ziua,
Ofer un numar "limitat" de articole gratuite, doresc sa imi imbunatatesc tehnica de scris.
Precizez ca sunt incepatoare la capitolul acesta, si cel mai probabil va fi nevoie de "corectarea" lor.
Minim 5 buline.
<PM>
Vreau eu unul
Ce domenii iti sunt la indemana? Specifica te rog in topic sau da-mi un PM. Multumesc!
Scrie mi mie unul de moda ( orice ).
Si mie unul, tot pe moda.
Merci.
se pote sa-mi scri unul despre jocurile de noroc ? :D
Poti sa-mi scrii si mie unul despre curs valutar, curs bnr?
Merci.
in .ro: Navigatii dedicate, cazare Predeal si haine?
Iti pot da si site-urile de tema spre care trebuie sa mearga link.
Email la sorin@underclick.ro. Tks
Vreau si eu unul de moda ... Orice ...
Daca se poate ceva pe nisa horoscop - dictionar vise, sau sanatate, ce ti se pare mai ok.
Daca iti place apicultura, poti scrie un articol despre orice subiect ti se pare interesant din aceasta ramura.
Cati sunt deja :))
Daca mai doresti sa ne susti prin oferirea acestui prilej, cand te eliberezi, lasa-mi un pm.
E o chestie buna.
Un amic si coleg de forum (mai inactiv) tocmai se vaita ca a primit tone de cv-uri pe ejobs "... blogger/copywriter si am iar 500 de cv-uri...".
I-am recomandat sa-i selecteze pe cei cu portofoliu.
Iuliei i-as recomanda sa ceara pastrarea in articol a mentiunii "un articol de ... (ce nume vrea ea)" si sa-si faca un blog (in profil vad ca nu are) unde sa scrie ce a mai facut in domeniu.
No vezi ca a noastra colega Doro are blog de la 16 ani :) Inca o recomand amicilor: Copiii romani in SEO | Underclick
Daca mai ai timp, vreau si eu unul despre amenajari interioare sau moda feminina :)
Eu am nevoie de un articol pentru turism.
Inchidem temporar topicul pana cand voi termina articolele cerute, cu siguranta va m-ai urma o serie.
Calin am precizat, ca sunt incepatoare ... nu am mai scris articole, iar din punct de vedere gramatical mai fac greseli, ca orice persoana sunt sigura ca si tu ai patit, am precizat ca vor mai avea nevoie de "corectari".
Nu inteleg de ce esti obraznic ....
Hai sa te lamuresc putin, domnisoara. Una e sa fii incepatoare si alta e sa nu stii sa scrii corect. Si eu gresesc, normal, dar nu ma deranjeaza cand sunt corectat si NU fac oamenii obraznici din aceasta cauza. Mi-e sila de atitudini de genu. Cedez locul meu. Bafta, vei avea nevoie.
Daca oferi articole si celor care au mai putine buline, as dori si eu unul.
Calin, nu vreau sa o dam in polemica ... Am specificat in topic ca vor exista greseli care trebuie corectate de voi, mai ales ca sunt incepatoare in fond ofer un serviciu gratuit pentru a imbunatati lucrul acesta. Daca nu apreciezi acest lucru ca ma chinui sa ofer ceva comunitatii ... ma bucur ca cedezi locul tau, in fond nu stiu de ce un content writer ca tine cu experienta ar avea nevoie de serviciile unei incepatoare ca mine ... eram intr-o dilema mare.
Nu o dam in polemica, doar iti raspundeam la faptul ca m-ai facut obraznic din cauza ca ti-am atras atentia. Eu sunt de partea aia, decat prost, mai bine deloc. Vroiam doar sa vad cum scrii, in viitor poate puteam colabora, de aia ma inscrisesem la oferta. Numai bine.
Cat timp eu postez, nu conteaza greselile inevitabile ale oamenilor de content :)
Oricum omul de seo readapteaza textul/textele primite in proportie de minim 10% (de regula 25%), activitate care presupune inclusiv corectarea cacofoniilor sau altor eventuale greseli.
Deci relax :)
Ioi da: fara diacritice te rog. Multumax.
iulia: din pacate una din problemele acute ale "scriitorilor" sunt greselile de ortografie. Binenteles sunt si cei care se exprima cu picioarele sau le curg cuvintele din gura cum zic eu. Calin te a corectat pe buna dreptate, nu este deloc obraznic. Cand gresesti si esti corectata, iti ceri scuze si admiti ca ai gresit.
Poti sa publici ce vrei tu (familie, copii, sanatate, turism, casa si gradina, fashion etc) pe Blogul Mamicilor doar faci cont si postezi direct. In campul de semnatura poti sa iti pui baner adsense. Link-urile externe sunt nofollow
Ioi :) Reputatie negativa de la Emanuel TR la postul de mai sus :)
Pai daca nu ii plac greselile de ortografie, sa-i dau si eu pentru "... Cine trimite primul PM in fiecare zi, acela va avea advetorialul postat..." Si se repeta advetorialul si in titlu :) Sa-i dam si noi pt greselile de ortografie?
In conluzie: relax, e totusi un forum de seo.
Pax vobiscum :)
Am finalizat 3 articole, vor urma si celelalte.
Am mai terminat 6 articole pe care si le-am trimis. Cine nu a primit PM
sunt printre primii si nu am primit nimic..