Sunt doar monstre, la chestia cu 50 de cuvinte ,nu m-am gandit pana acum, referitor la aprobare dupa cateva zile ar trebuie sa se vada numarul de comentari aprobate.
Versiune printabilă
Sunt doar monstre, la chestia cu 50 de cuvinte ,nu m-am gandit pana acum, referitor la aprobare dupa cateva zile ar trebuie sa se vada numarul de comentari aprobate.
Eu l-am platit sa posteze comentarii cu niste ancore care nici pe departe nu puteau fi catalogate seo keywords si el le-a postat cu DELL . Nu il recomand nici in 100 de ani....
In primul rand, am gresit ,comentarile tale au fost aprobate , nu mai lasat sa zic nimic, mi-ai facut capul mare, puteam foarte bine sa imi indrept greseala, insa cand te-am vazut asa nesuferit nu am mai zis nimic,bani ti dai inapoi bucuros, felul tau de a fi asa aspru ca sa o zic asa ma lasat rece...
Ca sa stii tu am rugat pe cineva sa ma inlocuisca, am uitat sa ii zic de faza cu keywordurile, recunosc greseala a ea mea in totalitate,insa daca ai vrut sa apreciezi macar pentr 2 minute munca pe care am depuso pentru tine ai fi vazut ca comentarile au fost destul de lungi pentru ati obtine o rata de aprobare destul de mare.
P.s mi se pare urat sa zici, nici in 100 de ani,dramatizezi, cea mai profesionala atitudine pe care tu ai fi putut sa o adoptezi ar fi putut fi sa platesti pentru munca depusa,buna , rea cum e ea, pe urma nu mai lucrezi cu mine.
Insa sa stai sa faci feedback negativ mi se pare urat, ca sa nu mai vorbesc de faptul ca tu ai intrat pe mine ca o persoana ametita, eu am spus ca ofer comentari gratuite, iar tu ai inteles contra cost...
Insa ti-am acceptat oferta,desi nu isi avea sensul ca sa nu par respingator... si uite ca regret.
Bine am inteles, sunt respingatoare comentarile pe care le-am oferit, insa din momentul asta consider ca orice discutie nu si are sensul, rog un admina sa inchida.
Orice postare care in plus nici nu ma obosesc sa o citesc.
@pirvan.marian
in profilul tau scrie ca esti interesat de promovare si esti pe un forum.. deci o sa iti spun parerea mea (chiar daca nu ai cerut-o): cu atitudinea asta promovarea ta nu o sa ajunga departe; una dintre cele mai eficiente metode de promovare e cea facuta de clientii multumiti; cum in cazul tau nu sunt multumiti.. va fi nevoie sa aloci alte multe resurse in alta parte (resurse pe care puteai sa le aloci pentru serviciile pe care le-ai promis) pentru a mai avea vr'o sansa; cu cat ii ataci mai mult si faci mai mult scandal.. cu atat mai multa lume va afla de asta si cu atat mai greu va fi sa ii convingi pe altii sa iti devina clienti;
concluzia.. atitudine si calitate daca vrei sa convingi;
offtopic: tot in profil vad "18 ani, elev".. cu stilul asta de scris nu cred ca iei bacul
Marian, scopul postarii comentariilor de catre tine si sper sa te prinzi e sa obtii linkuri unor situri. Link consta in ancora respectiva si hreful care trebuie sa fie corect. Tu daca nu respecti ancora si o pui din burta tu sau altul , de ce tii mortis sa vorbesti de textul din comentariu? Esti constient ca faci mai mult rau postand comentarii cu keyworduri care nu au nici o treaba cu situl in sine, decat daca nu ai fi postat deloc?
Eu ti-am oferit bani ca sa fiu sigur ca te motivez in asa fel incat sa fie treaba cat mai de calitate. In fine.... nici macar 70% din acele comentarii nu erau dofollow, dar na.
Va rog, sa ma scuzati cu toti,m-am scapat putin,stiu ca am datat-o in bara.
In luniile ce vor urma ma va voi revansa fata de membri comunitati, la vara voi redeschide oferta pentru comentariile grauite.
Desigur daca cineva mai doreste sa participe.
@Deadworldisee, te astept pe privat cu datele pentru a face in asa fel incat sa completez ca in final 100 de comentari aprobate, de data asta vor fi cu acocora, insa nu pot face ca toate sa fie cu acora deoarece unele sunt moderate.
De preferat sa-mi dai sa refac treaba pentru alt site.