Same here.
Versiune printabilă
Same here.
N-ati pierdut nimic baieti. Din 10 comentarii doar 3 sunt aprobate (facute cu nume, nu cu kw).
In primul rand, nu am spus ca vor fi toate bune!
Daca este vorba de asta,pot foarte usor sa trec pe toata lumea prin blog-uri ce au ca modalitate arobarea automata si asa toata lumea o sa fie foarte fericita,insa sincer sa-ti spun mi se pare urat ca cineva sa mai ofere si critica rautacioasa din moment de ce ceva free,nu spun ca nu ai dreptate(NU CAUT sa ma cert cu nimeni chiar daca merit sau nu).
Rog pe cei care s-au inscris si le-am promis ca le ofer acest serviciu si nu am facut-o sa-mi spuna pe pm.
Avand in vedere ca a fost total gratuit si am primit si un raport la final, eu sunt multumit de cele 6-7 comentarii aprobate din 10 si tin pe aceasta cale sa iti multumesc inca o data pentru serviciu!
Ca o recomandare, pe viitor incearca sa fii mai atent si sa oferi lucruri de calitate superioara. Cu siguranta vei avea mai mult de castigat, deoarece cel mai probabil unii dintre noi o sa dorim sa continuam colaborarea platindu-te.
Insa cu ocazia asta asta am putut observa si cine poate juca rolul nemultuitului, un nemultumit aparent,un nemultumit permanent.
Nu am spus ca toate vor fi aprobate,nu am spus nimeni acest lucru,bineinteles asta ar fi trebuie sa denote de la sine,insa eu am vrut sa vad ce fel unii.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am lasat si lui Cristi G, 3 rapoarte cu comentari pentru site-urile lui.
am primit, multumesc.
Cred ca se poate inchide acum.
Update: Iti multumesc pentru treaba, dar din pacate comentariile(majoritatea din ele) nu sunt comentarii, ci doar jumatati de propozitii puse acolo doar pentru link, fara niciun sens si cu greseli gramaticale in multe din ele. Cand te-ai oferit sa faci, ma gandeam ca faci ceva de calitate si ca nu ajung sa fiu catalogat ca spammer pe-aici: http://forum.seopedia.ro/spam-made-r...tml#post193008
Cand faceti ceva gratis, faceti-o calumea, sfatul meu. Daca o faceti calumea, aveti sanse foarte mari sa fiti contactati din nou pentru o treaba platita de data aceasta. Daca o faceti prost, absolut nimeni nu va mai fi interesat de o a doua colaborare, fie ea si gratis.
Have fun
Lol, deci al tau era site-ul de pe care primisem spamul cu pricina :)))))))
Pe bune acum, de ce folositi cuvintele 'calitate' pe un topic in care, incepand cu titlul, totul este scris intr-o chineza aproximativa? Comentari, bateri, etc. Fara nicio suparare, dar asta e cruntul adevar :)
Mie mi-a facut o treaba destul de buna(cu mici scapari pe la I-uri), nu pot sa ma plang. Totusi, mai e de munca pana cand serviciile vor ajunge sa fie recomandate, sa fiu sincer.