Inca nu-i deschisa. Nu va mai anuntati dinainte ca nu-i valabil.
Versiune printabilă
Inca nu-i deschisa. Nu va mai anuntati dinainte ca nu-i valabil.
Am primit articolul acum. E ok.
Chiar la mine s-a oprit totul? :)
Nu s-a oprit, chill. Working on it. Doar ca mai am si altele pe langa si merge cam in hopuri. Saptamana ce vine, pana miercuri le veti primi toti.
Se mai poate modifica putin numarul de advertoriale acum pe final? Inca nu s-a ajuns la mine cu randul.
Mersi anticipat
Nu se mai poate ca acum mai prindem si cate ceva in plus de munca si merge mai greut. Cand mai am timp, o sa revin cu aceasta oferta. Pana miercuri vin si articolele voastre.
am primit articolele, multumesc !
Am primit si eu articolul, multumesc. Recomand!
Toata lumea a primit articolele. Multumesc tuturor pentru ca ati avut rabdare si multumesc si comunitatii pentru faptul ca prin acest thread, am mai reusit sa atrag si niste clienti.
Urmariti thread-ul. Revin cat de curand posibil!
Nu a primit toata lumea , dar nu conteaza, nu ai avut nici o datorie
Scuze. Am mai facut ceva promisiuni, acum imi aduc aminte. Eu am luat lista ce o aveam si pur si simplu am uitat. Trebuie neaparat sa iau PM-urile la rand si sa vad cui am spus ca mai scriu. Scuzele mele inca odata, ajung de la scoala si rezolv. Cuvantul e cuvant.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Da. Am verificat intre timp si acum m-am lamurit. Am promis unor persoane -care au postat la scurt timp dupa primii zece- ca sunt primii in momentul in care voi avea timp sa ma apuc de a doua lista. Daca nu e asa, daca din greseala am sters/omis vreun PM, va rog sa ma contraziceti/sa-mi spuneti. Nu a fost cu intentie.
Eu sunt una din acele persoane :)
Careia i-am promis ca intra pe lista a doua, cand se va deschide, nu ca iti scriu articolele acum, nu?
Si mie mi-ai promis ca voi fi pe lista a doua .. am postat al 11-lea .. ca am facut documentatie intai si apoi am postat .. mare greseala :)
Este gratis, nu trebuie sa avem nici un fel de pretentii, daca poate este bine, daca nu este iar bine, trebuie sa intelegem ca a scrie atatea articole rerpezinta un efort
Stiu ca e vorba si de asta, insa nu am pus asa problema in nici un caz. Daca am zis, e clar ca ramane batut in cuie. Cel mai probabil, in una din zilele saptamanii viitoare voi deschide cea de-a doua lista si nu am sa uit ce am promis.
Am primit articolele, multumesc mult
Am primit si eu articolul. Mersi
A venit vremea sa mai aducem oficial inca un om in echipa. De fapt, nu stiu daca s-a observat insa in ultima vreme, articolele au fost intercalate, fiind scrise si de catre o ea. Se numeste Hutu Madalina, are doar 17 ani si invata in aceeasi scoala ca mine, tot la profilul jurnalism. Momentan am luat o pauza cu noile comenzi, urmand sa le onoram incepand cu data de 5 ianuarie. Pana atunci, avem ceva comenzi vechi de terminat iar Madalina va va onora cu 20 de articole gratis.
Mici reguli:
-primii sunt cei care s-au anuntat aici in thread, de la inceput. Este vorba de: @Mariusbg
@paulpadurariu
@FreaK
@haos
@polooradea
@Prometeu
@Bogdan Citoiu
@Costin
@val33ntyn
@Cristi Ursut
@AntonioTony
@lovelife
Astept de la fiecare in parte un pm cu tematica articolului si maxim 3 keywords.
-astept sa va notati intr-o lista de la 1 la 9 toti cei care nu ati mai beneficiat de articole gratis in acest thread.
-articolele vor avea un numar maxim de 250 cuvinte.
-vor fi onorate in ordinea listei pana pe data de 5 ianuarie.
Cam atat! Spor!
Salut!
Am primit articolul foarte repede, multumesc!
Imi place cum scrie Madalina, am primit articolul de care aveam nevoie.
Voi apela la serviciile voastre in viitorul apropiat :D !
Si eu am primit articolul astazi. Foarte fain stilul Madalinei de scris.
Multumesc!
Si eu am primit articolul :).
Multumesc.
Si eu sunt multumit de articol
Ma bucur ca sunteti multumiti de articole. Totusi, nu vad sa se ingramadeasca lumea. Ce se intampla? Nu mai vreti articole gratis?:)
Dacă mai e valabilă oferta, vreau și eu un articol :)
PM cu detalii si maine il vei primi!
Daca nu se mai ingramadeste nimeni poate le mai oferi o oportunitate celor care au mai beneficiat de articole gratis :D
Le dam ocazia pana la sfarsitul lui 2011. Daca nu se face numarul, vor primi cei care au mai primit deja.
Vreau si eu o serie
Nu mai dam serii. Dam doar cate unul. Daca nu ai mai primit gratuit de la noi, lasa te rog un PM.
Sent. Merci.\
m-am inscris si eu pe o lista in prima tura, dar nu am prins loc. Daca e loc acum, te rog sa-mi spui si-ti dau toate detaliile necesare. merci
Daca se mai poate, as dori si eu.
Multumesc
Delpi si Fium, astept detalii de la voi.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Un loc liber.
Am trimis
Multumesc
Am trimis si eu PM, daca ai timp. Merci.
Inchis! Multumesc!
Tocmai am primit articolul de la @palaghianu tin sa-i multumesc prin acest post si sa spun ca a fost foarte promt iar articolul este excelent.
Multumesc si un an nou fericit!
Si eu am primit articolul gratuit mult mai repede decat ma asteptam :)
Tine-o tot asa