Pe asta nu am mai vazut-o pana acum .. nu stiu daca e chiar noutate sau nu ... oricum .. e ceva interesant ..
Versiune printabilă
Pe asta nu am mai vazut-o pana acum .. nu stiu daca e chiar noutate sau nu ... oricum .. e ceva interesant ..
StarNet nici eu nu am mai vazut dar este ajutator. Dar de cat timp arata google reclame sponsorizate si jos? Ataşament 2102
Ten recent algorithm changes
Ten recent algorithm changes - Inside Search
@ kurupt cu o pagina mainainte am scris deja despre aceasta modificare. Oricum, google a facut public schimbarea pe 2 noiembrie aici :New ad placements on Search - Inside AdWords
Am observat astazi ca in descrierea rezultatelor afisate din google, pentru paginile care aveau lista de elemente in loc de desciere meta, nu mai apar bulinele negre in dreptul elementelor.
Pentru exemplul cu textul "poly gun bag bullets" luat de aici How Do I Get Google's Bulleted Snippets? | SEOmoz in google se afiseaza descrierea ca lista de elemente dar fara acele buline.
Pentru cateva pagini din unele site-uri aveam afisata descrierea in felul acesta cu lista de elemente si mi se parea ca acea lista cu buline era atractiva pentru vizitator.
Google introduce verbatim search. Daca vreti sa vedeti cum arata o cautare fara ca google sa mai faca corectii in caz de scriere gresita sau fara sa mai tina cont de sinonime folositi verbatim. Gasiti mai multe detalii aici: Search using your terms, verbatim - Inside Search
Google testeaza o noua varianta de design pentru bara neagra de sus. Deocamdata apare uneori, doar pe .com
Da... este si un "hack" pt ca sa-l vezi pe Chrome. Am scris despre asta pe blog. Instalezi o extensie pt modificarea cookie-urilor si modifici valoarea unui cookie si iti arata noul design. arata dragut, desi tre sa recunosc ca m-am obisnuit cu designul clasic, nu m-as obisnui prea usor cu asta, prea multe hoover-uri
New markup for multilingual content
http://googlewebmastercentral.blogsp...l-content.html
O schimbare pentru pagina de start, in teste probabil http://img859.imageshack.us/img859/6950/seopedia1.png