Oare s-a terminat cu furtul de imagini? :D
Versiune printabilă
Oare s-a terminat cu furtul de imagini? :D
Sigur nu Doro :)
E chiar jalnic.
Practic analizeaza culorile.
Daca un sir de ghivece de flori seamana cu oamenii sau un tort..... Ok, sunt rotunde dar nu prea rasar.
Ataşament 1915
sa te tii acum tipete si urlete care cum la cine a furat imaginile:D:D:D
1nescu bine, bine, e īntr-adevăr jalnic. Dar mă gāndesc şi eu că poate se perfecţionează cu timpul.
PS: eu am reuşit să descopăr doi hoţi de imagini cu el :D
Cum Doro? Lumineaza-ne. Intamplator am folosit o imagine de-a mea, care era si uploadata tot de mine.
Dupa cat vad, din start daca schimba putin nuanta.. de la flori trece si la macarale. Tot cu portocaliu...
Am incercat si eu cu cateva imagini, cat de cat e ok cautarea de imagini.
Totusi cred ca momentan tineye e net superior, ca rezultate oferite. Google insa e un gigant care sigur ca vor ajunge pe primul loc si in acest domeniu.
Functionalitatea este destul de praf, singura chestie care stie sa o faca e sa caute dupa numele fisierului si schema de culori altfel daca numele nu e descriptiv atunci dumnezeu cu mila...
Pai am avut rabdare sa-mi bag vreo 100 de imagini acolo :)). Si am descoperit ca una din alea 100 fusese preluata de doua siteuleţe :)
Dacă īţi dă doar related images, atunci īnseamnă că imaginea ta nu a fost publicată nicăieri pe net. Dacă bagi o poză de presă, preluată de nuştiucātă publicaţii şi site-uri, īţi dă imediat o listă cu toate locurile unde google a găsit imaginea ta.
PS: m-a mai impresionat o chestie. am bagat o poza destul de neclara cu turnul Eiffel si si-a dat imediat seama ca e el.
Nu stiu de ce am impresia ca o recunoaste dupa culori.
Daca nu ai timp, trimite-mi poza ca sa-i schimb culorile cat de cat si link la site-urile care au copiat-o.
Tks
tare....