Panda update din nou cumva?
Versiune printabilă
Panda update din nou cumva?
În State rulează o serie de update-uri la Panda. Nu știu cum cum stă treaba pe .RO momentan. Dacă e afectat cineva ar putea să confirme.
Vreau să te anunț că te înșeli aici. Am văzut site afectat de Panda pe .RO. Dacă pe tine nu te-a afectat asta nu înseamnă că nu i-a afectat pe alții.
Fiecare site cu particularitățile sale.
Cât despre cauzele unui Panda hit, acestea încă nu se cunosc cu exactitate. Există doar voci care spun că intuiesc unele dintre cauze.
Am văzut și site care agreghează conținut în engleză dar nu a suferit nici o modificare după notoriul Update. De unde rezultă că doar unele agretoare au fost vizate. Din păcate se pare că ai avut ghinion...
Yep, de pe pozitia 3 mai jos de pozitia 50 cu un site de afiliere.
E vorba de rochiielegante.org. Colegi de suferinta imi sunt Kidu si tipul acela, Olahu, care a fost dat drept exemplu pe blogul 2parale. Olahu avea ceva vechime pe primele pozitii la cautarea rochii elegante cu site-ul rochii-de-ocazie.info
Se pare ca intr-adevar Google Panda 2.3 Update Is Live
MarianG site-ul tau e inregistrat in iunie 2011 si are deja 29,580 IBL-uri aratare in Yahoo! Site Explorer. Nu crezi ca sint cam multe ptr doar o luna de existenta? Nu crezi ca asta ar putea fi motivul?
Uite iti recomand topicul asta ca sa te lamuresti mai bine.
Apoi, site-urile afiliate pot fi penalizate daca link-urile externe afiliate nu au nofollow. Tu nu vad sa ai nofollow pe ele, crezi ca asta ar putea fi un alt motiv?
Iar Olah, din cate stiu, a renuntat el la a le mai promova. Nu a primit nici o penalizare, nimic. Aici e alta discutie si doar el stie de ce a renuntat la ele. Nu stiu Kidu ce site are, dar nu cred ca a suferit din cauza Panda.
Iti pot spune din lista site-urilor "secrete", pe care un brav fost membru Seopedia le-a descoperit, ca acele site-uri merg si acum fara probleme. Unele din ele au scazut datorita lipsei de IBL-uri, altele erau prea noi si au intrat intr-un fel de sandbox - revin si dispar. Cateva au revenit si au ramas, fara a schimba nimic la ele.
A existat, intr-adevar, un update masiv in SERPs-ul romanesc, dar nu are nici o treaba cu Panda.
Spre exemplu, odata cu acest update de SERPS unul din site-urile autoritare pe IT&C a cazut de pe destule locuri 1 pe locuri inferioare. Crezi ca sint afectati de Panda?
Altele, au urcat pe locul 1 dupa un efort constant de 6 luni de zile. In perioada asta site-ul a urcat de 3 ori pe locul 1 tot la niste modificari masive de SERPs.
Concluzia e ca trebuie sa sapati mai adanc pana sa emiteti astfel de pareri. Si in primul rand trebuie sa faceti colelari de evenimente, factori si date.
Corect. in momentul acesta, un calup de 8 siteuri puse online cam in aceeasi perioada a pierdut pozitii in google, doua din ele au revenit pe pozitii mai bune. Eu nu copiez continut automat, asa ca nu imi sparg capul cu panda, mai interesant ar fi aspectul cu df la afiliere, eventual mascarea linkurilor.
Formularul de spam report reactualizat, au redefinit niste categorii Official Google Webmaster Central Blog: A new, improved form for reporting webspam
Sitelinks - new look:
Ataşament 1972