SEOmoz | Google + Bing Confirm that Twitter/Facebook Influence SEO articol abia aparut al lui Rand Fishkin
Versiune printabilă
SEOmoz | Google + Bing Confirm that Twitter/Facebook Influence SEO articol abia aparut al lui Rand Fishkin
Pana acum 6 luni spuneam ca nu conteaza retelele sociale suficient de mult
De ceva timp banuiam asta, dupa ce analizasem un site ce avea multe referuri din retelele sociael si putine link-uri de pe site si ranka foarte bine si cred ca link-urile de pe social media vor avea o importanta din ce in ce mai mare.
De fapt nu doar link-urile ci si mentionarea site-ul , brandului tau fara link, si acum cred ca devine si mai importanta cresterea unui brand puternic
Voi vedeti doar partea marcata cu rosu, dar poate cititi si printre randuri...daca puteti.
Google da netbookuri gratuite cu Chrome OS pe ele.
Mi-a aparut asta in browser. Linkul pentru inscrieri e https://services.google.com/fb/forms...?referrer=cntp
Ataşament 1767
Right ..
Citat:
. So if you live in the United States, are at least 18 years old, and would like to be considered for our small Pilot program, please fill this out. We'll review the requests that come in and contact you if you've been selected.
Shit. Si de ce ma mai lasa sa ma inregistrez si sa aleg Romania ? :(
Habar nu am. Ca sa te oftici ? :)
Hmnn... se pare ca nu sunt singurul caruia i-a crescut inima cand a citit mesajul... doar pana cand a ajuns la finalul paginii!
Eu am primit mail "From: The Chrome team". Da... data viitoare pot sa pastreze mailul... chiar m-am ofticat ( l-am marcat ca si spam intre noi fie vorba! ).
Ceva ce mi se pare foarte util, inclusiv pentru a vedea de unde este mai probabil sa primiti clickuri in Adsense. Enjoy Global Market Finder ;)
Google a lansat Body Browser.
Trebuie sa va instalati ultimele versiune de browsere ca sa mearga. Aveti indicatii pe pagina lui.