E al meu, e inca in beta. dofollow.biz
M-ar interesa niste pareri
Versiune printabilă
E al meu, e inca in beta. dofollow.biz
M-ar interesa niste pareri
Si vrei sa ne facem conturi pentru asta? Frumos ar fi sa ne dai tu un user si o parola de test...
Spune-mi te rog ce user ai si iti dau. Nu pot sa creez un cont de test pt ca sigur o sa fie abuzuri.
Poti sa faci un user cu o adresa de email falsa pt ca nu se trimite validare.
E romanesc? Ptr ca vad ca l-ai incadrat in sectiunea motoarelor de cautare romanesti..
Care e rostul sau atuul lui din moment ce sint multe altele free?
Am considerat ca e romanesc pt ca e facut de un roman.
Nu stiu de existenta altuia free romanesc sau strain. Poti sa imi dai te rog niste exemple?
Atuul lui ar fi nr mare de linkuri si relevanta. Dar inca mai lucrez la asta.
Tu te-ai uitat la linkurile tale :P?
Multe nici nu sunt motoare de cautare, sunt pur si simplu niste liste din 1900 toamna care ca de obicei sunt spamate in draci. Iar cele care sunt, sunt bazate pe un custom search pe google (cautare pe o lista restransa de domenii) care de obicei nu mai e buna ca domeniile devin nofollow dupa o perioada de timp.
Aduce destule chestii in plus al meu. Dar intrebarea e alta, celelalte motoare de cautare prezentate aici ce aduc in plus? Nu vor putea sa bata Google niciodata. Al meu e macar nisat
am facut cont, mesaj de confirmare nu ( deci se poate uza si email fals), link-urile le vad ca si fara cont, obscurate, de unde stiu eu ca engine-ul tau cauta dofollow ?
pune la dispozitie in cont de test, asa ..............
Spune te rog ce cont ai. Chiar nu ma intereseaza daca emailul e bun sau nu :)
mazgalici, alea erau doar 2 simple cautari, te asigur ca pot gasi mai relevante. Intrebarea era cu ce e mai relevant ce ai tu. :)
Sorry mate, dar ajungi sa te iei de mine in loc sa raspunzi pe subiectul asta. Nu sint de ieri pe online, in plus dofollow posting nu imi e o necunoscuta.
Hai sa vedem tu ce ai mai bun si de ce merita sa ne facem cont la tine. Dupa aia poti spune ce vrei. :)
Nu ma iau de tine, mai ales ca sunt iesean si eu :P
De ce cred eu ca e mai bun:
- nu vad un alt motor de cautare pt bloguri dofollow (deci din cate am vazut eu, nu are concurenta)
- afiseaza pagerankul pt fiecare url si domeniu (pagerank la zi)
- are relevanta buna
- are o baza de date de 1 milion de bloguri wordpress (nofollow+dofollow) pe care poti comenta fara sa te loghezi, baza de date care creste in fiecare zi
- updateuri rapide
Mersi alias74, ti-am dat acces
sugestie: o filtrare a rezultatelor, cu PR pe domeniu, sau pe pagina
Arata bine fata de altele Powerd By Google!
O inovație ar fi să faci acest site o sculă cu adevărat utilizabilă. E ușor să fii superficial! Inovația ta vine în ce? Site-ul tău e o copie, poate nu fidelă a unei structuri deja prea bine cunoscute, deci n-o numesc. Dacă dau un ban, personal mă aștept la mai mult ajutor din partea ta.
Ok, am cont, ce pot face acolo? Să caut?
De ce trebuie tu să concurezi cu Google? De ce trebuie tu să fii mai bun decât alții? Asta e problema ta române, nu vrei să fii diferit și să te comporți diferit, vrei doar să arăți că ești mai bun ca altul.
Sincer, ți-a ieșit un kkt de site, același kkt ce deja exista, doar că ambalat altfel!
Schimbă ceva dacă vrei să ai success! E păcat, că ești deștept, ai ideii faine, dar te limitezi! Nu uita, nu exită limite, mai devreme sau mai târziu, orice este posibil!
Daca ar fi dupa tine Bogdane ar trebui sa inchide sectiunea de motoare de cautare de pe forum pt ca toate sunt o copie dupa Google :P
Gresesti putin, eu nu concurez cu Google, al meu cauta doar in Dofollow, nu ai optiunea asta in Google. Iar ca am copiat lookul de la Google am facut-o pt ca lumea e obisnuita cu acel mod de afisare.
La fel te intreb si eu ce cauti pe forumul asta? Exista atatea forumuri mai mari si mai bune despre SEO?
Eu zic sa ii dai pace la cbogdan ca el nu intelege ce ai facut sau la ce ajuta.
Mai era o vorba ca sa nu te pui cu cei cu mintea odihnita
imi poti da si mie acces la user suMMer? :)
imi poti da si mie acces la user xzt?
multumesc. cred ca mai trebuie sa reglezi putin afisarea page rankului. am dat peste o pagina ce avea page rank 1 si la tine era afisata cu page rank 0 :)
Si mie pentru gigikent.
WebMoney primesti?
Da sa incerc sa strign 1000 de bloguri, daca imi place schimb banii pe palpay si platesc
Ce ai tu pe site daca nu ma insel e un script de pe warez.
Interesant, ai putea face si varianta in Romana, daca tot ai postat la Motoare de cautare Romanesti!
Un motor romanesc pentru cautare de forumuri romanesti dofollow gasim ?:D