-
Ca tot se posta de trafic fals mai devreme... Voi ati mai vazut site cu 13 mii de vizitatori unici pe saptamana, din care 98.40% sunt intrari directe? Daca nu, uitati o statistica din trafic: http://stat3.trafic.ro/stat/manzotti...nte/saptamana/
Si daca o sa va uitati mai jos, o sa vedeti cum sare de la zero vizitatori la un numar cu 4 zerouri de la o saptamana la alta.
post edit: si daca ar fi singurul. Am mai gasit inca 2 cu peste 20 de mii de vizitatori. Trafic cred ca-i tare depasit de situatie. Sunt curios ce o sa faca pentru ca sunt la un pas sa se descalifice daca se afla cat de usor de pacalit sunt "topurile" si "statisticile" lor
-
pai in cazul asta trimiti mail catre trafic cu sesizarea. si-si fac ei treaba sa-l scoata din top. Pana la urma orice top poate fi pacalit, daca ii sti cat de cat conditiile de indexare.
-
@ben
uita-te la cate link-uri moarte exista in trafic.ro si o sa-ti dai seama ca un e-mail nu ar avea nici un rezultat de genul celui pe care-l estimez;
in afara faptului ca potentialii clienti de reclama sunt interesati de acest trafic nu vad rolul acestor topuri; mi se pare mult mai relevant PR Google decat pozitia pe care o ocupi in trafic.ro; sunt destule site-uri aflate in primele 1.000 de pozitii in trafic.ro si n-au PR-ul decat 2 - 3 si site-uri aflate undeva dupa pozitia 3.000 au un PR de 5 - 6
Dar sa revenim la oile noastre : Vegastel a acordat deja premiile constand in credit in valoare de 5 USD. Stiu acest lucru deoarece sotia a fost unul dintre castigatori propunand o idee de promovare inedita si care poate fi pusa in practica.
-
top66.ro a fraudat promotia Vegastel :) Problema este ca a facut-o bine si nimeni nu poate sa dovedeasca acest lucru deoacamdata :(
se adauga cauta.placere.ro si e-regele.net
Singurul pe care nu-l pot contesta este eflirt.ro (si probabil singurul cinstit)