eu am primit banii de la ei
Versiune printabilă
eu am primit banii de la ei
Mai foloseste cineva Bidvertiser? Ma bate gandul sa incerc si eu mai ales ca au plata prin paypal.
Eu am folosit Bidvertiser pe site in engleza si nu eram multumit... prea slabe clickurile.
Slabe clickurile si mult prea irelevante reclamele din pacate, desi arata bine in pagini :-S
Acu 2 zile am primit mail ca accepta si websiteurile din Romania.Comparativ cu Neogen/etarget...etc ,este mai bun?ati incercat careva?
Am primit si eu acelasi mail. L-am pus pe un site de muzica ce nu merita mentionat ( cu videoclipuri youtube ). Iti spun rezultatele dupa ce trece o perioada de timp relevanta.
eu am pus,din pacate nici un clic nu a fost platit :)) si nici inregistrat
Am scos o reclama google si am bagat bitvertiser in loc sa vad ce venituri genereaza. 240.939 de afisari si nici nu click. E un mare fake bitbertiser asta (parerea mea). Atasez screen cu pagina contului.
Ataşament 2125
Si eu l-am folosit, dar e slab tare. Adica, nu-mi e benefic mie, la asta ma refer.
Daca ai site cu continut afara de RO este bun bidvertiser. Am folosit acest site acum aproximativ 2 ani de zile. O sa caut statistici sa vad, erau bune daca faceai site-uri cu insurance si prindeai advertiseri care sa te plateasca .. pacat ca atunci aveam site-uri pe RO si nu convertea :(
=/ am reusit sa intru in cont /=
Dear Cucu,
Due to a violation of our Terms of Service, we have terminated your account.
The reason for termination: Ineligible clicks generated by any of the following actions:
Clicks generated by the website owner.
Asking or encouraging users to click on the ads.
Creating automated scripts that generate clicks.
Any other method solely meant to generate clicks.
We would kindly ask you to remove any BidVertiser HTML code from your website ASAP.
Please note that we understand that as a website owner, you have little to no control over your website visitors and their behavior. Nonetheless, we are obligated for a certain level of quality in order to provide the most qualified and targeted traffic to our advertisers. Unfortunately, the clicks generated by your ad fail to follow these standards.
:((