Chiar ca. Da Doamne sa tina cat mai mult si cu cat mai multe date publice. :D
Versiune printabilă
Chiar ca. Da Doamne sa tina cat mai mult si cu cat mai multe date publice. :D
Unii deja au trecut demult de stadiul "serviciu gratuit" si se gandesc la "calitate/relevanta".
Fiecare cu opinia lui.
Cat despre "vorbit de rau", unii romanii, am observat, sint foarte "iritati" cand e vorba de critica. Ca si cum un lucru e perfect si nu perfectibil.
Critica e un pas in fata celui care tot tipul e de acord cu ce i se da. Trebuie uneori sa mai spui si nu, vreau altceva, caut o alternativa mai buna, nimic nu e perfect dar exista altceva pentru ce caut eu.
Nu am folosit si nu folosesc serviciile trafic.ro. Dar asta nu inseamna ca un serviciu nu poate suporta o critica, un feedback, o nemultumire, etc.
Asa vom crea monopol de gandire si optiuni.
Ce monopol krumi? Eu folosesc trafic doar ca susa de informatii despre site-urilor celor de ajuns de "inteligenti" sa le bage acolo (si care uneori nici macar nu-si ascund statisticile). Si nu cred ca suntem singurii.
Raspunsul la "serviciu gratuit ce nu trebuie criticat" il da piata. Si in momentul asta tot mai multe site-uri mari ies din trafic. Cred ca asta spune totul.
Ahh ... sa nu ma intelegeti gresit. Critica este foarte bine venita intotdeauna. Ma refeream la faptul ca fiind un serviciu gratuit nu putem pretinde prea multe de la el si nu ar trebui sa spunem chestii de genul "Cel mai prost" sau altele asemenea.
Voi aveti dreptate, avem alternative mai bune cum ar fi analytics si poate nu o sa mai aiba viata lunga ... statistici .ro de ex. a decazut foarte tare. Sau mi se pare mie?
Si totusi vad ca apar servicii de monitorizare trafic noi cum ar fi statistics .ro.
Miromulus,
vedeti ce util este :) Eu zic sa-l pastram ;)Citat:
Chiar ca. Da Doamne sa tina cat mai mult si cu cat mai multe date publice.
eu folosesc statistics.ro
off: @kix_mc3, ai cam multe posturi aiurea.. daca nu ai ceva de zis referitor la topic nu mai posta te rog..
Am verificat timp de cateva luni cifrele raportate de trafic.ro, cu cele din Google Analytics si Statcounter. Uneori diferentele erau de la zeci la sute de vizite pe zi. Le-am scris si i-am rugat frumos sa verifice ce se intampla. Nu am primit niciun raspuns. Am vrut sa ma dezabonez de la serviciul lor, dar n-am gasit modalitatea de dezabonare. Asa ca am sters codul din site-ul meu si probabil ca o sa figureze la ei, vesnica pomenire, cu 0 vizite pe zi. Nu m-au deranjat atat statisticile incorecte, cat lipsa de respect pentru abonatii lor (chiar daca este un serviciu gratuit).
scorpion68a, cu totii stim de aceste diferente (uneori foarte mari) dintre statisticile oferite de trafic.ro si analytics. Aceste diferente apar pt ca au modalitati diferite de a aborda problema si mai ales filtre diferite prin care incearca sa scape de spam (spam al vizitelor ma refer, daca se poate spune asa). Statisticile care sunt cele mai apropiate de realitate raman cele de pe server (awstats), insa nu sunt asa frumos desenate si structurate asa cum sunt in analytics ;)!
Si ca sa revin la subiect: trafic.ro este ales pt ca in el sunt inscrise majoritatea site-urilor importante (lucru care incepe incet, dar sigur sa nu mai fie valabil) si pentru ca statisticile se vad la un singur click. Sunt convins ca in momentul in care analyticsul va face publice o parte din statistici va fi ales ca punct de orientare.