La ce te referi exact?
Exact cand intri in analytics pe site-ul tau, vezi acolo un graf care-ti arata cate vizite zilnice ai avut. Ce altceva vrei, ca nu pricep (si cred ca nimeni de aci nu pricepe ce intrebi tu de fapt)?
Versiune printabilă
La ce te referi exact?
Exact cand intri in analytics pe site-ul tau, vezi acolo un graf care-ti arata cate vizite zilnice ai avut. Ce altceva vrei, ca nu pricep (si cred ca nimeni de aci nu pricepe ce intrebi tu de fapt)?
N-as folosi Analytics nici sa ma bati.
Cred ca se refera la rubrica "afisari in timp real"
In cazul in care ai mai multe siteuri din Pagina principala, alegi siteul si mergi la panoul din stanga pe Public -> Prezentare generala, aici sub acel grafic al vizitelor iti sunt afisate diferite date precum: Vizitatori diferiti, vizite, afisari de pagina, pagini/vizita, durata medie a vizitei etc. Toate acestea raportate la perioada de timp aleasa din calendarul dreapta sus(de deasupra graficului). Daca vrei sa vezi afisarile din fiecare zi va trebui sa selectezi pe rand fiecare zi a saptamanii care te intereseaza si sa te uiti la cifrele de sub grafic.
Mai explicit de atat nu cred ca se poate. :)
Cam asta vroiam sa vad afisarile :).
Multumesc frumos.
am si eu o intrebare si nu as vrea sa mai deschid alt topic: observa cineva ceva probleme cu histats?(din cei care il folosesc). traficul de acolo a scazut foarte mult dar ce trimit catre clienti e la fel.
@Dascalescu
De ce nu ai folosi Analytics?
Foloseste statcounter, este perfect pentru ceea ce doresti.