-
Magic-ro.com
Sunt nou pe acest forum si nu sunt sigur ca am gasit chiar locul potrivit pentru acest subiect...daca am gresit va rog sa ma corectati.
Am dat peste un site zilele astea: magic-ro. com care promite multe insa sunt curios daca se si poate tine de cuvant.
Cel mai mult m-a mirat acel loc "fruntas" pe care il promit ei in google.
A folosit cineva serviciile lor sau cunoaste cate ceva despre acest lucru?
Nu ma zgarcesc la cei 20 de ron pe care i-as putea plati dar ma tem ca ar putea face mai mult rau decat bine pt site-ul meu.
Astept parerile voastre. Multumesc
-
Unele siteuri din lista lor apartin unor membrii seopedia, poate stiu ei sa ne spuna mai multe.
Nu ma pot abtine sa nu remarc ca siteul in sine este de-a dreptul mirific. Mai ales text rosu pe albastru, unde incepe instantaneu sa mi se zbata ochiul stang :pray:
-
Nu am inteles nimic din site-ul ala. Eu sint de vina...stiu.
E un site de anunturi care face SEO? Sau....?
-
E un site care permite cautari in mai multe site-uri de anunturi.
Pe de alta parte au un serviciu de publicare anunturi in site-uri de anunturi gratuite. Costul serviciului este de 4 euro, deci mai putin de 20 ron. Se scuteste deci ceva timp pentru submiterea unui anunt in 70 de site-uri contra unei sume nu prea mari.
Multe pagini (cu alte cuvinte anunturi) din site-urile de anunturi gratuite obtin pozitii pe prima pagina in Google la anumite cautari. Asta cred ca e ideea cu locul "fruntas" din google, deci nu e vorba de SEO pentru vreun site.
-
Eu ma refer la modalitatea de prezentare pe care o are site-ul.
Nu am priceput "sistemul".
Am zis...sint eu de vina. :goth:
-
Daca reusiti sa faceti bani cu el, angajazati si un designer ... asta daca va pasa de imagine. Eu unul stau cam 10 secunde pe un astfel de site ...
-
Despre asta vorbeam...am stat mai mult timp pe el...e..confuz, neclar si dezorganizat.
Evident link-uri care nu merg.
Si nici scopul nu il deduc din ce prezinta site-ul.
-
Nu ma intelegeti gresit - nu este site-ul meu - eu am fost in masura sa va raspund la intrebarile respective pentru ca am un site de anunturi din cele pe care se face publicarea.
P.S. acum am vazut ca si-au extins lista de site-uri de la 70 la 85 si pretul s-a modificat de la 4 euro la 19 lei