-
Pentru ca am o experienta atat cu fluturasii cat si cu usile de garaj va pot spune ca:
- Flyerele nu au fost eficiente. Am avut o rata de conversie zero. :( Asa cum zice si @Lovelife, incearca sa faci o estimare
- Am cumparat cu ani in urma o usa de garaj H***** si am luat-o de pe net.
Au venit imediat, au instalat-o, totul ok
Preturile in B********e sunt mult prea mari si au o gama f. redusa.
Cine crede ca cel ce cumpara o usa de garaj nu se uita la bani se inseala.
In cat timp o sa inteleaga cumparatorul roman ca din hypermarketuri sa iti iei doar hartie higienica, bere si detergent ?
Restul cam din magazine specializate, in special online.:P
-
de acord, oricum ce vinde B********e e gama de jos, atat pentru automatizari cat si pentru usi.
nu lucrez cu H*****n, usile le fabric eu (adica le tai pe dimensiuni si le instalez), deci zic eu ca sunt preturi mai mici putin. pe partea de automatizari lucrez cu nice si bft, unele dintre cele mai bune. sa nu se opinteasca usa la deschidere:). ca idee, un motor nice este in jur de 1300 lei (cu tot cu montaj) si unul ein***l este 600 de lei fara montaj. si se vede diferenta... adica nu stiu daca ein***l poate deschide cotetul cainelui:). si la mine rata de conversie a fost mititica. dar vad ca-mi intra lumea pe site dupa cautari longtail (gen service usi de garaj, inchideri spatii comerciale etc), ceea ce ma bucura.