majoritatea au inceput sa foloseasca analytics ...si dupa parerea mea e mult mai bun;)
Versiune printabilă
Da, e mai bun analytics, dar daca vrei sa ai rapoarte publice zic eu ca este interesant pentru vizitatori (dar si pentru potentialii investitori) sa aiba acces la statisticile furnizate de Trafic.ro
auzi la ei sa platim pentru serviciile lor (trafic.ro) ... analytics ramane cel mai bun si e GRATIS
Daca tot se invie thredu' iote ca vine si Statcounteru' peste noi: http://blog.statcounter.com/2009/02/...r-goes-global/
Am fost si eu la trafic si nu imi calcula toti vizitatorii.Acum poate este mai bun dar si-a pierdut credibilitate in fata internautilor romani cand a lansat modalitatea de plata.
Nu stiu daca ati fost pe faza dar trilulilu nr 1 au renuntat la ei in favoarea sati-brat,apoi cancan ultimul revenind dupa cateva saptamani...
Eu am folosit si gtop dar ma enervau ca nu imi afisa toti vizitatorii si acum folosesc wta.Mi se pare destul de serios serviciul.Pana la urma nu am venit sa fac concurenta cu alte siteuri ci sa imi vad traficul si refererii...
folosesc trafic.ro pe unul din site-uri, insa ma deranjeaza faptul ca nu monitorizeaza scripturile dintr-un iframe de exemplu sau dintr-o fereastra pop-up. am observat ca multa lume a trecut pe wta, dar eu raman pe batranul easycounter.com, este clar si la obiect
+ ca sunt de parere ca odata cu introducerea taxei, cresterea numarului de utilizatori sa redua drastic. nu vad unde e profitul asa mare, daca utilizatorii mai vechi nu sunt nevoiti sa plateasca, iar cei noi se reprofileaza ?
nu mai folosesc trafic.ro de aproximativ 3 ani, diferenta statisticilor intre trafic si g analytics e imensa ... si nu stiu cum sunteti voi dar eu inclin spre analytics, referitor la noul look....sucks, structura schimbata, prea mult js, multe chestii useless care mai rau incurca...etc