Conditia de angajare, nu va fi sub nici o forma nr de rezultate si keyword-urile la care s-a lucrat.
- Procedee, kownledge, tactici, know-how pe arii diverse.
Versiune printabilă
Conditia de angajare, nu va fi sub nici o forma nr de rezultate si keyword-urile la care s-a lucrat.
- Procedee, kownledge, tactici, know-how pe arii diverse.
Adica tehnica nu practica.
Mai Cristi, esti nerealist. Pai te trezesti ca ia unu' 3 papagali, le tine repede un instructaj si ti-i trimite sa-i angajezi, ca sa te saboteze. N-ai cum sa separi teoria de practica. Am cunoscut oameni care stiau o gramada de chestii despre link exchange, dar... nu aveau rabdare sa presteze si nu aveai ce sa le faci, trageai de ei ca de un cal mort... nu mergea! Ca nu erau creati, structural vorbind, pentru munca asta, sa stea sa bibileasca netul, sa gaseasca site-uri, directoare, parteneri etc. etc. etc. Sau insi care nu stiau limbi straine ("hi", "how are you", "hello" nu inseamna ca stii engleza), fiind inutilizabili (si incapabili, de altfel, sa progreseze, fiindca in SEO trebuie sa ingurgitezi constant informatie scrisa in alte limbi). Sau care stiau "teorie", de exemplu ce e aia densitate, dar nu erau in stare sa aplice concret formula pe un text, fiindca nu prea le aveau cu matematica. Etc. etc. etc.
Dar ma rog, tu stii mai bine ce vrei sa faci cu echipa asta.
PS. bafta la recrutat!
Conditia nu va fi portofolio-ul am zis, insa va fi un punct din interviu.
Frate, cata frica de sabotaj in industria asta :D
Cristi, mai bine iei niste brainiacs.. adica oameni capabili sa gandeasca.... si le faci un pic de coaching... si cu asta basta. La experienta ta, in 2 saptamani aduci oamenii in stadiul de productie, la 2 ore de training pe zi. Si nu te mai temi de sabotaj.
A degenerat thread-ul. Kevin s-a temut de sabotaj, nu eu ... :D
Gata, tac :silenced:
Anyway, din experienta spun, de multe ori faci mult mai multe cu oameni mai putin experimentati dar open-minded, decat cu super experti (nu ma refer la tine) dar cu pofta de lucru ce tinde spre infinit (minus infinit). Asa ca, sugestia mea ramane in picioare.
Totul se rezuma la bani.