Si nefumatori :) Macar in cele 3-5 minute omul mai relaxeaza neuronul, schimba nisa...
Versiune printabilă
Si nefumatori :) Macar in cele 3-5 minute omul mai relaxeaza neuronul, schimba nisa...
Este un offtopic (cu mici sanse de a se opri curand) extraordinar pe un topic in care a fost formulata o oferta (chiar daca multi considera ca nu nici macar de luat in seama) ce poate constitui o sansa pentru un incepator (chiar daca se cere o experienta de 2 ani pentru activitatile mentionate, cred ca e posibil sa existe "compromisuri daca pentru unele din ele nu sunt indeplinite conditiile) de a capata experienta si de a stapani cat mai multe directii din domeniul promovarii (faptul ca este "plimbat" sa realizeze activitati diversificate eu il consider a fi un avantaj fata evolutia intr-un cadru restrans si in care poti exerimenta o multi de alte lucruri in directa legatura cu ceea ce iti propui sa faci). Cred ca ulterior se mai pot rediscuta conditiile salariale sau respectivul isi poate cauta un job cu un salariu mai aproape de cunostintele sale.
Am urmarit putin niste angajatori (firme mari de software) si 500Euro (uneori si 450) este un salariu destul de obisnuit (chiar daca in timp creste) pentru incepatori (programator incepator != stiu si eu niste php, am facut siteul asta simplu de la 0, am modificat 2-3 templateuri folosind functiile wp, niste sunt programator) si in care rigiditatea sistemului de multe ori limiteaza posibilitatea unei dezvoltari profesionale si, implicit, posibilitatea de a avea, justificat, niste pretentii salariale mai mari.