Multumesc tuturor pentru feedback!
Oferta ramane valabila pentru doritori.
P.S.: Ultimul link inca nu s-a dat! Hurry!!!
Versiune printabilă
Multumesc tuturor pentru feedback!
Oferta ramane valabila pentru doritori.
P.S.: Ultimul link inca nu s-a dat! Hurry!!!
Ultimul link disponibil la vanzare se da la mare oferta! Urmatorul va fi disponibil abia la sfarsitul lui Martie! Hurry, hurry, hurry!
Am colaborat!
Recomand!
Am incheiat cu succes inca o serie de colaborari. Oferta este inca disponibila pentru doritori. Astept propunerile prin PM, iar pentru bannere si linkuri am o oferta speciala pentru primii 3. Nu rezerv nimic si merg pe principiul primul venit, primul servit!
am colaborat si totul a decurs ok!
multumesc George!
Am mai incheiat o serie de colaborari! Multumesc tuturor!
Te rog abtine-te sa mai spamezi pe ym cu ofertele tale, esti penibil. Cine are nevoie te va cauta cu siguranta, de aia te si am in lista, ca exemplu.
Citat:
George (13.03.2012 17:24:01): Vand publicitate pe blog personal, 300-350 unici / zi, >1000 de pagini indexate, vechime 3 ani si jumatate! Preturile sunt accesibile oricui, articolele sunt scrise de mine, contin imagine la alegere, 200 cuvinte minim si un numar de linkuri la alegerea clientului!
George (13.03.2012 18:16:07): Vand linkuri si bannere pe blog personal cu vechime (3 ani si jumatate) cu peste 1000 de pagini indexate, si 300-350 de vizitatori unici. Preturi accesibile! Linkurile sunt la oferta! Mai am doar 5 locuri disponibile!
:) eu unul m-am obisnuit. Inchid fereastra si merg mai departe. Nu imi irosesc neuronii inutil.
LE: Are o scuza, are doar 18 ani.
Tot ce trebuie este sa imi spuneti ca nu vreti sa mai primiti oferte si va mut in grup separat!
Please do that.