-
Am revenit cu aceeasi cerinta:
Sunt interesat de linkuri sitewide pe batch-uri de cate 3 luni pe site-uri/blog-uri din nise serioase (de preferat turism dar nu e o regula) si care nu au deja foarte multe link-uri sau linkuri din domenii dubioase (filme, videochat, jocuri).
Plata paypal sau transfer.
-
Salutare, ai PM de la mine cu ceva interesant :)
-
Am revenit cu aceeasi cerinta:
Sunt interesat de linkuri sitewide pe batch-uri de cate 3 luni pe site-uri/blog-uri din nise serioase (de preferat turism dar nu e o regula) si care nu au deja foarte multe link-uri sau linkuri din domenii dubioase (filme, videochat, jocuri).
Plata paypal sau transfer.
-
-
Parca din ce in ce mai putine oferte de calitate :(
Observ foarte multe site-uri facute strict pt advertoriale sau continut de calitate slaba.
-
deschid din nou acest topic cu speranta ca pot gasi site-uri mai de calitate
cerinta: site-uri din zona turism/calatorii/personale (dar care abordeaza si tema de calatorii) care sunt actualizate macar lunar si care nu au deja 10 linkuri in sidebar sau peste 50% din articole advertoriale
am nevoie ori de advertorial (scris de voi) ori de link site-wide pe perioade de cate 3 luni
-
Te pot contacta si persoane din afara forumului? Cunosc cativa instagram-eri care calatoresc mult si au {bloguri} | {ceva care seamana a blog} de calatorii.
-
putem incerca dar de obicei acesti influenceri merg pe alte tipuri de colaborari. pot fi gasit la kleampa[]gmail . apreciez ajutorul
-
Stiu, am trimis unuia (de probă) linkul si astept reactia. :D
-
Am iar un mic buget pentru vreo 10-15 linkuri
Sunt interesat de linkuri sitewide pe 3 luni pe site-uri/blog-uri din nise serioase (de preferat turism dar nu e o regula) si care nu au deja foarte multe link-uri sau linkuri catre domenii dubioase (filme, videochat, jocuri). Exclus genul de site-uri facute pentru advertoriale.
Plata prin transfer bancar.
Pentru ca mesageria de aici e destul de greu de urmarit, va rog sa ma contacti pe kleampa[]gmail