Tot ce cuprinde cuvantul publicitate pe un blog: linkuri, advertoriale, bannere si orice mai doriti. Blogul este cel din semnatura si exact azi a facut un an si exact azi a si primit pagerank 3. Cei interesati reply sau PM.
Versiune printabilă
Tot ce cuprinde cuvantul publicitate pe un blog: linkuri, advertoriale, bannere si orice mai doriti. Blogul este cel din semnatura si exact azi a facut un an si exact azi a si primit pagerank 3. Cei interesati reply sau PM.
da-mi pret pentru advertorial te rog. si pentru link.
10 euro advertorial si 2 euro link pe luna, in decursul a aceasta saptamana o sa reduc din linkuri, majoritatea, apoi o sa cer putin mai mult per link.
Ok, pe o perioada de 6 luni cat e linkul si pe 1 an cat?
Prietene, ai deschis acelasi subiect cu acelasi blog acum putin timp. Uite, poate ai uitat.
Nu cred ca era nevoie, puteai sa adaugi inca un post cu mentiunea Update.
In fine, nu e in puterea mea sa decid unele lucruri, mult succes la vanzare!
Pana acum a cumparat Danniel un link.
Totul a decurs ok, motiv pentru care dau si 1 punct la reputati!
tranzactie finalizata cu succes.
Recomand . Tranzactia a decurs ok.
totul a decurs ok, am achizitionat advertorial si link/1 an. Recomand!
@ Zimbru - da stiu, a trebuit sa fac o modificare si am dat remove la semnatura apoi cand am observat nu am mai putut modifica postul. Am dat email sa imi modifice un moderator postul dar nici pana azi nu am primit raspuns la mail sau modificare la post.[COLOR="Silver"]
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
@ danniel, robyroy, afac3rist si lawrians - confirm si recomand !
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Inca o colaborare cu succes cu NicuD pe care il recomand
trimite-mi si mie un PM cu un pret pt un advertorial cu 3 link-uri, precum cele cu saltele din ultima vreme
Ai PM.
Am colaborat. Totul a decurs ok.
Inca disponibil !
Oferta: 1 link pe 3 luni + un advertorial (scris de mine 200 cuvinte, 2 link-uri) pentru 50 de lei (transfer bancar) sau 11 euro (paypal)
Am luat un advertorial.
Nu-i tepar - glumesc. de asemenea, asa voi scrie la toti cei cu care voi colabora :))
Ca nu esti tepar, e o minune! (nu sariti cu gura)
Multumesc!
am mai pus azi un banner pe site-ul lui. Totul a decurs perfect. Mi l-a pus la 3 minute dupa ce i l-am trimis, exact dupa specificatiile mele.
Am colaborat si eu, totul a decurs normal.
totul a decurs ok, recomand :!
Am colaborat, totul ok ;)
Am mai colaborat cu userii: IoanDorneanu, puthre si balauru8269
Inca o colaborare efectuata cu succes cu userii: NicuD si DragosNicu.
Mai astept doritori !
Am colaborat, user serios.
@ Clax - multumesc, pot spune acelasi lucru despre tine.
Oferta: Un link costa 1 euro/luna, perioada minima de achizitie este de 6 luni iar la 12 se acorda un advertorial gratis scris de catre cumparator de 250-300 cuvinte si 2-3 link-uri.
Am colaborat cu el, totul a decurs perfect, e serios si rapid, recomand!
Am colaborat cu el, totul a decurs perfect, e serios si rapid, recomand!
Incepand de azi si pana duminica, pretul unui advertorial este de 3 euro si se ofera:
- 200-250 cuvinte
- 2 sau 3 link-uri (la alegere)
- o imagine (optionala)
... scrise de catre mine.
Am cumparat si eu un advertorial de la Valentin.
Totul a fost ok.
Multumesc RedHat, pot spune acelasi lucru. Am mai colaborat cu mihh, Most Wanted si LuKian totul a fost ok.
Mai astept doritori.
Super ok, am colaborat, user serios, recomand
Am mai colaborat cu samon, robyroy si adi4x. Totul ok.
Intre timp pr la blog a crescut la 4. Am mai colaborat cu Emil Chelariu, tymbark, Cristian E.
Inca disponibil.
Inca 2 colaborari incheiate cu succes, cu userii: Kidu si inocent.
Sa nu-l uitam pe Tony, care a colaborat si el cu val33ntyn si a fost multumit :D