-
Vand reviewuri
Scriu review-uri la produsele voastre + 2 link-uri pe cuvintele care le doriti voi, minim 200 cuvinte. Toti clientii au fost mulțumiți până acum. Pretul este destul de fix iar ofertele vor fi take it or leave it. Daca stiti cat de cat SEO ca dati seama exact pe ce dati banii si eu zic ca merita.
nu stiu cat mă găsiti pe forum la PM asa ca mai bine folosiți formularul de contact de pe www.vladgidea.ro
Later edit:
Advertorialul presupune:
-un articol de 200-250 cuvinte (continut relevant, d'oh);
-2 link-uri dofollow pe cuvinte cheie furnizate de client;
-imagine cu logo-ul clientului sau o poza cu produsul/serviciul acestuia;
-promovare pe Twitter la 1300+ de followeri (din romania).
-
Salut,
Tocmai am incheiat si eu o afacere cu vladgidea. Totul a fost ok, omul serios, RECOMAND !
Costi
-
Chiar sunt in cautare de asa ceva.
Imi trebuie neaparat factura. Dar probabil alte detalii ne furnizezi daca te contactam.
-
Pot oferi factura si chitanta pe SC MediaBlocks SRL
Anuntul este inca in vigoare, clientii sunt foarte multumiti de servicii iar preturile sunt foarte ok.
-
vezi ca ai virusi pe site!
intram sa servicii oferi..si mi-a aparut ca fiind virusat!
-
Te referi la www.mediablocks.ro? Am mai avut plangeri de genul dar nu am gasit nimic...
Daca te referi la www.vladgidea.com la fel...
-
back with info...
Am prins un virus pe www.mediablocks.ro si pe respectivul server dar l-am curatat.
Pe vladgidea.com (care este hostat in alta parte) nu era nimic periculos. Momentan am 2 clienti si sper ca dupa ce termin colaborarea cu ei sa va convinga daca este sau nu este ok.
-
Inca e valabil. Scriu review pe blog, foarte bine indexat si clienti fericiti :)
-
Inca 2 clienti fericiti (targetShop si Acnezine). Alti doritori?
-
Vreau si eu te rog un pret pe pm.
multumesc
-
@robyroy Ti-am lasat un offline pe Ym
-
un pret te rog si eu
Multumesc
-
@lovelife Ai pm :)
Advertorialul presupune:
-un articol de 200-250 cuvinte (continut relevant, d'oh);
-2 link-uri dofollow pe cuvinte cheie furnizate de client;
-imagine cu logo-ul clientului sau o poza cu produsul/serviciul acestuia;
-promovare pe Twitter la 1000 de followeri (din romania).
-
Salut!
Ma intereseaza si pe mine un pret.
-
-
-
-
-
un pret va rog si pentru mine:)
-
Vlad, ti-am trimis un mail direct de pe blog dar nu am primit niciun raspuns. Sunt interesat de un review.
-
sunt si eu interesat de pret;
multumesc,
-
Si eu sunt interesat, ti-am trimis un email.
-
Scuze, am verificat mai greu thread-ul in ultimile zile. Am raspuns acum la toti. :) o seara placuta
-
Inca 2 clienti (sper eu) multumiti.
-
Foarte multumit, recomand. (n-am mai lasat parere publica deoarece ti-am dat reputatie pentru transfer).
-
-
-
Si eu sunt foarte multumit. Vlad este o persoana de incredere. Articolul este foarte bun.
-
Da-mi si mie te rog un pret pe PM.
Numai bine!
-
Am trimis PM-uri. Imi cer scuze ca am lipsit cam mult timp. Am avut niste treburi personale dar le-am rezolvat.
Cine mai doreste, cine mai pofteste (PM-uri)
-
Astept mai multe detalii pe PM.
-
interesat
Salut as dori mai multe detalii pe PM.
-
Ma intereseaza si pe mine da-mi te rog PM, cu pretul si un nr de telefon.
-
Cel mai bine e sa imi dati un mesaj prin formularul de contact de pe blog. Nu ajung in fiecare zi pe seopedia si cel mai rapid raspund la acele emailuri.
-
-
Da-mi si mie pm cu detalii.