Am incercat sa includ aici Comentariile pe bloguri mai sunt o solutie pentru link building? o serie de factori de care sa tii cont daca vrei sa adaugi comentarii pe bloguri, sper sa-ti fie de folos
Versiune printabilă
Am incercat sa includ aici Comentariile pe bloguri mai sunt o solutie pentru link building? o serie de factori de care sa tii cont daca vrei sa adaugi comentarii pe bloguri, sper sa-ti fie de folos
Da , daca respecta ceea ce au spus si colegii mai sus . Eu ma folosesc de comentarii pe bloguri - bloguri relevante pe nisa mea . Comentariile le postez cu numele real si nu ma rezum la cateva cuvinte , ci uneori fac si o mini dezbatere pe unul din aspectele articolului pe care il comentez . Daca e facut cum trebuie aduce trafic nisat si nu te afecteaza negativ . Nu exista un procent magic , exista doar calitatea comentariilor si calitatea articolelor / blogurilor unde il postezi . Desigur pentru a fi natural , nu arunca o avalansa de commenturi si sa transformi totul in spam ...
Termenul "natural" este cheie aici. Daca iti pui intrebarea: "As include aici link-ul, daca nu as promova?" si raspunsul este da, atunci este ok. Aceasta idee se regaseste in SEO in general, nu numai cand vine vorba de coment-uri pe bloguri.