Pe arhiblog.ro, site cu autoritate si PR 5, comentariile erau afisate fara link.
Acum a introdus optinea de comentator premium cu plata.
Detalii mai jos.
Comentator premium
Versiune printabilă
Pe arhiblog.ro, site cu autoritate si PR 5, comentariile erau afisate fara link.
Acum a introdus optinea de comentator premium cu plata.
Detalii mai jos.
Comentator premium
apropo de inventivitate :)Citat:
Achiziționarea statutului de Business Member vă permite, contra a 50E, 4 linkuri de acest tip pe lună, pe un singur user. Nu este posibilă cumpărarea de mai multe linkuri, dar puteți, cu inventivitatea românească, să vă mai faceți un user.
Offtopic si imi asum eventualele buline rosii: decat sa dau unui individ care promoveaza misoginismul, care jigneste membrii acestui forum (intr-un schimb de replici cu zoso zicea ceva de krumel, din cate imi aduc eu aminte) si nu numai, care minte vadit in articole si care nu aproba comentarii in care i se spune ca minte, prefer sa dau 4 euro pe fiverr unei asiatice sa spuna ce vreau eu sau dau 20 de lei unui sarac sa-si ia ceva de mancare. Am sanse sa obtin rezultate mai bune.
Off: matei, ti-ai spus si tu of(f)ul insa e cam off. Poate ca ai insa si tu partea ta de dreptate totusi.
On: Per total, e o metoda buna insa mare pacat ca pentru cei 4 E in care iti apare link-ul in fiecare comentariu, nu poti promova un site care vinde or shit ci numai blog personal. As fi totusi tentat sa risc cu un site, sa vedem cat tine. Banuiesc ca de vreo 4E.
Din cate am inteles eu (poate am inteles gresit, poate nu) Nu e foarte bine pentru un site sa folosesti foarte mult sistemul acesta de obtinere a back link-urilor. Tot odata metoda de acolo mi-se pare o tampenie (Daca este printr-o oarecare masura luata ca vanzare de link-uri, iar cineva il da in gat la Google ?) doar o parere de a mea si asta. Totusi, acum cativa ani (vre-o 4) Nu am avut atat de multe resurse pentru obtinearea de BL-uri, dar in ziua de azi parca-s infinite, iar daca chiar vrei s-o faci prin metoda asta sunt zeci de bloguri care accepta comentarii cu link-uri spre site-ul propriu, iar asta gratis.
Ps. E cumva asta reclama pentru tipu respectiv ? (Nu-l citesc, nu citesc nimic din genul de bloguri) Intreb si eu asa....
Ps2. E de laudata ideea, poate chiar prinde si aduce un venit in plus... Interesanta treaba !
Folosesc metoda de linkbuilding de 2 luni cam, ce am obeservat:
1. linkurile sunt vazute de href destul de repede, mult mai repede decat alte linkuri, cred ca tine de indexarea lor
2. au o autoritate destul de mare (href) mult mai mare decat comentariile de pe blogurile dofollow
3. este bine sa-ti pui linkul unde sunt pitene comentarii si respectiv putine linkuri
E tipic romanesc. Cum sa ii dau bani unuia sa mai si comentez la el? Imi face vreun favor? Nu cred ca exista vreun site in lumea asta sa ma faca sa dau bani ca sa comentez. As da la webmasterworld care e un forum. Daca face bani din asta eu il respect si ii compatimesc pe cei care platesc sa isi spuna parerea.
Sectiunea de comentarii dintr un blog e facuta pentru discutii si pentru a interactiona cu cititorii. Eu nu stiu cum sa fac sa primesc mai multe comentarii si altii cer bani :)
Foame mare. Ma intreb ce ar spune Google de toata treaba asta (aka plata pentru linkurile din comentarii)?
Parca se lauda ca face nspe milioane pe luna din afiliere, acum cere bani pentru comentarii? Inca un "guru" jenant. :))
asta pana gaseste pe cineva care sa urmeze procedura de aici: How to report paid links
Vrei comentari?Citat:
Sectiunea de comentarii dintr un blog e facuta pentru discutii si pentru a interactiona cu cititorii. Eu nu stiu cum sa fac sa primesc mai multe comentarii si altii cer bani :)
Te rezolv eu, doar spune-mi care sunt cerintele tale(cate cuvinte sa aibe un comentariu minim), pe ce nise sa fie site-urile celor ce comenteaza pe la tine si te rezolv eu.
Daca treci si pe dofollow, te pun in lista mea de favoriti.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Poti comenta gratis, insa adminul e mai glumet, aproba cand are chef si la cine are chef, spun asta din propria experinta.
Am incercat sa scriu comentari cat mai lung, insa n-are chef.
Am vazut ca la unii aproba comentari de cateva cuvinte, deci blog ul lui e ceva gen, blog ul prietenilor si cunocutilor, ceea ce nu mi se pare corect.
@Radu.R, discutam aici despre asta pentru ca este o metoda de link building...simplu...nu te intereseaza, nu platesti....nici vorba de reclama, nu-l cunosc pe baiat.
Consider ca pentru cei care detin mai multe bloguri e o modalitate buna de a obtine backlinkuri deoarece poti schimba linkul din semnatura, cu atat mai mult daca nimeresc vreun post pe subiectul blogului.
Fiecare isi face strategia de linkbuilding cum crede de cuviinta.
Ce juice sa iau de la un singu blog? Ce putere asa mare imi aduce un link dofollow, intr-o pagina in care poate sunt alte zeci de comentarii? In plus comentez cu link ca sa ma aflu in treaba? :). Pagina aia trebuie sa fie si relevanta cu blogul/site-ul meu, ca sa spun cat de cat ca am "ceva de castigat".
Ok, daca e o metoda de facut bani, cu atat mai bine. Repet, il respect pentru asta. Numai ca eu nu as da nici un ban sa comentez. Oriunde ar fi. Daca vreau sa imi spun parerea gasesc alte 1000000000000000 de site-uri unde pot sa o fac gratis.
Daca are mii de cititori, este meritul lui. Nu cred ca e asa simplu sa iti faci o comunitate.
In plus, probabil e doar o chestiune de timp pana ce va fi raportat si va primi o penalizare pentru vanzare de linkuri :)
Pai unde ai vazut ca trebuie sa dai bani sa comentezi? Vad ca tii una si buna.
Dai banul doar sa-ti pui linkul. Stiu ca nu e la fel cu cele 1000000000 metode link building folosite de tine.
Dar pana una alta e o metoda, daca nu esti de acord cu ea nu o folosi am inteles asta.
@Alias am zis ca nu am comentat niciodata la el pe blog. E vorba de banii pentru linkuri la comentarii, sau comentatorii premium trebuie sa dea bani. Asta a zis cel care a inceput discutia. Nu vreau sa intru in polemici. Fiecare e liber sa procedeze cum vrea el. Eu aici sustin ce as face si ce nu as face eu pentru linkuri. De 4 euro, fac pariu ca gasesc aici pe forum 2 bloguri Ok, pentru care sa scriu 2 articole foarte tari si din care sa imi iau 3-4 linkuri, relevante, care ma pot ajuta.
@Roby, nu sunt foarte convins. Linkurile sunt in sectiunea de comentarii, unde este normal sa apara. Nu sunt footer sau in alta parte.
Da bre, dar omul spune pe fata ca vinde linkuri. Iar asta contravine politicilor google.Citat:
Postat în original de danielicb;231453[/COLOR
Corect, nu e vorba de polemici, doar dicutam. E o metoda suplimentara de link pe langa metodele traditionale. Cu 4 euro poti sa faci multe sau nimic.
Ideea e ca nu mai sunt alte zeci de comentarii cu link. Introducand plata a mai redus din numarul celor care comentau doar pentru un link. Intr-o pagina in care sunt un numar de 10-15 link-uri in commenturi mie mi se pare ca poti obtine un juice destul de bun. Tine cont ca si paginile lui au tendinta sa creasca in Pr de-a lungul timpului.
Din punctul meu de vedere, situatia sta cam asa (nu pun la socoteala ca il detest din suflet pe posesorul acelui blog):
Pana acum, articolele aveau "n" comentarii, marea majoritate fiind pentru link (ciprian pardau, robintel, perfu si alti baieti de baieti) si aveau tag-ul "nofollow".
Dintr-o data, 90% dintre articole nu mai au comentarii cu link-uri, singurele link-uri existente fiind cele din articole (de afiliere, mostly, nu ca ar avea vreo relevanta) si cele din comentarii.
Parerea mea e ca la cati inamici si hateri declarati al respectivului blogger sunt, sunt 100% sigur ca se vor trimite rapoarte la Google. E posibil ca pe termen scurt, cei 4 euro investiti sa aduca rezultate, insa ma indoiesc ca pe termen lung e o strategie prea buna.
In plus, daca va uitati prin comentarii, cei mai multi sunt fie aplaudaci, fie sunt din categoria bautorilor de bere si a mancatorilor de seminte. Personal, nu as avea nevoie de asemenea trafic pe site-urile mele (sau nah, poate doar daca as avea un site de afiliere cu vanzare de seminte, ghiduri pentru misogini, de adulat unele partide etc), pentru ca sunt slabe sanse ca respectivul trafic sa-mi fie folositor in vreun fel.