Cum facem internal linking?
Salutare,
Vin cu o intrebare dupa multa vreme. As vrea sa stiu ce metode folositi voi pentru internal linking. Cand zic internal linking vorbesc despre linkuri intre articole intr-un site/blog. Cum faceti voi lucrul asta mai ales in cazul site-urilor mari.
Stiu ca sunt cateva pluginuri de wp pe tema asta, dar nu stiu daca exista vreunul sa iti gaseasca intr-un fel cuvinte related din alte articole. Am folosit unul in care pot sa setez niste URL-uri si niste cuvinte cheie pentru acele URL-uri. Nu mi se pare ajutator pentru ca nu folosesc mereu aceleasi cuvinte si nu stiu mereu toate articolele se le caut singur.
O metoda buna este cu Related Articles, dar caut o solutie si pentru anchor texte. Wikipedia face prin scripturi, probabil si SEland, ca si astia au o multime de linkuri interne.
Re: Cum facem internal linking?
Am si eu o intrebare(sper ca primesc niste informatii folositoare). Deci am un site de afiliere, unde sunt postate zilnic cate un articol, iar ca sa nu fie atat de multe linkuri de afiliere externe, am facut o pagina interna cu o lista de magazine online( cu linkuri de afiliere bineinteles) si cand postez articolul,introduc un links spre aceasta pagina interna.
Inttebarea mea este daca am procedat corect in punct de vedere seo?
Multumesc
Multumesc pentru sfaturi. O seara placuta