astept pareri ca citisem undeva ca doar domeniile .ro, .com, .net...pot creste in ro si nu vreau sa mor proasta :">
Versiune printabilă
astept pareri ca citisem undeva ca doar domeniile .ro, .com, .net...pot creste in ro si nu vreau sa mor proasta :">
.ca este destul de greu sa rankeze decent pe Romania fiind un domeniu regional (Canada) . Daca nu poti lua un .ro, incearca pe orice extensie internationalizata (.com, .net, .org , .info, .eu, .co)
si daca totusi am luat .ca? ce sa fac .. sunt sute de siteuri .us, .me. .be care stau foarte bine in google.ro.
Sincer cred ca este doar coincidenta ca sunt .ro atatea primele ... nu prea inteleg logica altfel...
de fapt este invers, este o coincidenta ca unele siteuri me,be,etc rankeaza bine in google.ro
de altfel este simplu sa verifici singur:)
Chiar zilele trecute am avut o discutie pe o astfel de tema, domenii "exotice", e valabil si pentru .ro, poate te ajuta:
http://forum.seopedia.ro/google/2122...a-engleza.html
.ca chiar ca nu am folosit pana acum, nici nu am auzit pe cineva sa se planga ca nu rankeaza, de ce nu incerci si nu spui la urma ce si cum? mai cumperi un domeniu .com si mergi in paralel cu amandoua si cine stie poate merge bine si .ca :)
.ca e disponibil doar pentru cetateni canadieni, rezidenti si firme canadiene, ca amanunt, Godaddy nu ofera prezenta locala, cred ca nu e voie cu intermediari, poate la alti registrari e altfel
Cum spunea si Kidu, sunt zeci de site-uri cu .us .be si alte extensii regionale care rankeaza foarte bine in .ro,nu vad dece .ca ar fi diferit
Poti sa te pozitionezi bine si cu .ca, daor ca va trebuie sa depui mai mult efort decat in cazul unui domeniu .ro sau internationa .net .com .biz etc