50 euroi e munca omului, white :)
Versiune printabilă
50 euroi e munca omului, white :)
Da bre, e munca omului, da acu dupa ce ca sunt doar 50 ii dai pe comunicate de presa ? :))
Edit: hai ca o daduram in offtopic, stricam threadul omului.
Era o idee generica de comunicare :) Un deget daca a ridicat si da bine pt site/firma: comunicare la greu despre acel deget in 10-30 articole unice.
De asta am eu o stima mare pt oamenii de content.
ai unde sa pui gratuit 30 de comunicate? in Romania?
:) Ai. Munca de 4-5 zile si 40 articole de aruncat pt test.
:P nu ai da si tu share listei tale :)) Glumesc desigur. E bine de stiut.
E proprietatea clientului care a platit pt asta. Se poate face orice.
In lucru, directoare/cataloage firme care permit link cu sau fara anchor gen proIndustrie.ro - Portal de afaceri pentru industria din Romania: firme, produse noi/servicii, produse second-hand, locuri de munca Afaceri, forum afaceri, oportunitati de afaceri, idei de afaceri . Indexare aproape instant acolo. Pacat ca nu au anchor dar e totusi link direct.
Parerea mea e ca se poate amortiza investitia anuala. Pentru 200 de domenii - inregistrare + ip dedicat + hosting eu zic ca investitia s-ar ridica la 25.000 euro . Apoi macar platit niste oameni sa le introduca in directoare si eventual crearea unor scripturi custom pt diverse probleme ce fac viata mai usoara. Ar fi inca vreo 10.000 Euro. In total aproximativ 35.000 Euro bani de investit initial .
Contentul il poti pune pe pilot automat cu ajutorul unor scripturi ( de preferat custom ) pentru a putea controla mai usor continutul si a nu te face vinovat de duplicat.
Apoi daca te apuci sa oferi servicii SEO la 5 euro pe articol . Ar insemna incasari undeva la 1000 euro . Din astia 1000 de euro jumatate platesti pe cel ce scrie articolele si mai ramai cu 500 sau intr-un caz mai bun 600. Ca sa amortizezi cheltuiala anuala de aproximativ 19.000 euro ( ip dedicat 3 euro si hosting 5 euro pe luna pt toate cele 200 de domenii ) fara a iesi pe profit estimez ca ai avea nevoie cam de 35-40 clienti pe an. Nu pun in discutie vanzarile cu amanuntul de link-uri in sidebar.
Ma rog cifrele sant relative pentru ca am calculat hostingul la o valoare medie de 5 euro pe luna. Cand te apuci de taiat facturi iarasi se schimba cifrele. Darin mare cred ca astea ar fi cheltuielile.
P.S: Voi cei care oferiti servicii SEO credeti ca in Romania se pot gasi anual mini 50 de clienti ce au puterea de a investi 1000 de euro anual in optimizare?
Momentan eu mi-au creat o retea de websiteuri ( momentan numai 4 dintre care 2 online si 2 in dezvoltare ) + cateva blog-uri pe blogspot si wordpress; dar cate bloguri de genu pot sa fac?
Abea azi am setat noul website, primul website are 2 ani vechime. O sa postez update-uri, momentan experimentez si eu aceasta strategie.