Nu e obligatoriu. Orice firma/persoana poate cumpara link in yahoo directory si apoi sa arate dovada la google.
O sa fie penalizat yahoo ca vinde linkuri? Cu siguranta nu :)
Versiune printabilă
Yahoo vinde inscrierea intr-un director nu link-uri, la fel cum toate directoarele cu plata. Yahoo spune ca selectioneaza foarte atent site-urile inscrise si ca nu garanteaza inscrierea. Sunt notiuni putin diferite, stiu ca realitatea este alta de fapt.
Oricum am vrut sa spun link-uri ce par naturale
Pricepui @love
Incercam sa-l incurajez pe @emm. Cat timp nu se exagereaza cu contentul on page (aici e cel mai mare risc de banare) linistit poti merge cu 50 linkuri/zi.
Oferta mea e valabila.
Cu contentul nu-mi fac griji. Asta daca nu cumva s-a sucit Google si a inceput sa deteste contentul original, scris de mana.
In ce priveste link-urile inbound, eu cred ca nu poti fi niciodata suficient de grijuliu cu Google. Fiecare cu parerea lui, insa nu o singura data am vazut si am avut situri "above the treshold", care au furat-o dintr-o modificare minora.
Personal am observat cele mai bune rezultate, punand 1 link pe zi (sau la doua zile) in prima luna, dar autoritative si apropiate ca nisa (situl incepe de obicei sa functioneze deja cu acestea), iar restul adaugate ulterior.
buna intrebare . Multi au fost penalizati sau au stat in Sandbox ca nu au pus aceasta intrebare . Eu o sa incerc sa iti raspund pe puncte.:
1. Absolut nimic cu softuri automate , gen Xrumer, Senuke, Sick , etc
2. Linkuri maxim 10 la 2-3 zile si doar de calitate Pr mare 4 > pe root.
3. Distribuire pe sociale mari ca : Facebook, Twitter, Google +, Digg.com, etc..
4. Atentie !! nu cumpara linkuri sau fa schimb exchange cu siteuri foarte mari ( adica care au indexate mii si zeci de mii de pagini!!! Nu inca.
In rest orice..
Sper ca ti-am fost de ajutor..
Iarta-ma, dar te voi contrazice. Fara suparare.
Daca cu prima parte (numarul de linkuri) sunt oarecum deacord, cu cea de a doua .... un pr 0 din nisa ta , iti poate fi mult mai util decat 3 pr4 dintr-o nisa oarecare. Pr-ul nu mai e de mult un etalon pentru achizitia linkurilor.
1 link pe zi. daca sunt mai multe in aceeasi zi trebuie corelate cu actualizari de site
@alias
Citeste ce am scris initial.
Platite sau gratuite, poti pune de test zilnic 50-100 linkuri catre site-ul firmei mele.