qed thx
Versiune printabilă
qed thx
Daca tot am rupt-o in offtopic, ma bag si eu oleaca.
Sunt total deacord cu tine aici.
Si aici. Asta facem for living, nu?Citat:
Google insa poate fi manevrat
Eeeee..... aici nu mai sunt deacord cu tine......Citat:
Este practic IMPOSIBIL sa ai 100k in Alexa si sa nu ai trafic de calitate.
Este foarte posibil sa ai Alexa mic si sa ai un trafic de extraordinar de proasta calitate.
Hai sa iti definesc eu ce consider a fi trafic de calitate.
Sa presupunem ca am doi vizitatori pe zi pe site. Asta, potrivit Alexa, inseamna un rank de .... multe milioane. Unul dintre ei imi devine client. Asta inseamna o rata de conversie de 50%. Asta e trafic de calitate.
Acum hai sa face un mic joc. Facem un cont pe marile retele de socializare. Imi pierd cateva ore zilnic facandu-mi veacul pe acolo si adunand sa zicem in cateva luni cate 50.000 de prieteni (?) . Deci daca fac cont pe 4 retele ajung la 200.000. Apoi ma apuc si dau share peste share articolelor proprii (bine inteles fara a face spam ordinar). Gues what? Din cei 200.000 poate 1% dau reshare si likeuri, poate 0.5 % imi intra pe site (din curiozitate). Ajung poate la 1000 de unici pe zi doar din retelele de socializare. Deasemenea ajung la un Alexa bun. Asa si.... cu ce ma ajuta daca nu convertesc? E un trafic de calitate? NU. Nu intotdeauna.
E una sa am o retea de oameni interesati de domeniul meu de activitate, care intr-adevar intra la mine pe site atunci cand sheruiesc ceva pentru ca intr-adevar ii intereseaza, si cu totul altceva cand am vizitatori obtinuti dupa modelul descris mai sus. Nu se justifica timpul pierdut pentru acest tip de trafic.
My 2 cents.
Inca ceva Cristian. Probabil ai observat ca te afli intr-o comunitate prietenoasa si civilizata. Totodata ai intrat intr-o comunitate de profesionisti in ale SEO, majoriatea oamenilor de pe aici fac SEO for living (cei trei cu care ai interactionat si cu care te-ai contrat pe aici , Nic, Dan si Mar chiar sunt oameni care stiu ce vorbesc). Personal am asa o mica senzatie ca ai afisat un pic un aer de superioritate. Asa ceva nu se face, mai ales cand esti nou venit. E doar senzatia mea, daca gresesc, meaculpa.
Glumesti, nu? Da-ne si noua un printscreen cu rezultatele pe care le vezi tu in google pe prima pagina, sa ne convingi ca spui adevarul :)Citat:
Din cauza asta daca cauti dupa ''micro jobs'' (200 de milioane rezultate) ma vei gasi pe prima pagina poz 1, 2 pe a doua pagina, pe a treia etc, etc
Unul pe google.com, unul pe google.ro daca vrei ca si bonus mai pune de la tine uin .co.uk ceva
Sa discutam pe cazuri concrete.
On-topic: Informatii despre link-uri cu "high pr authority" poti gasi pe multe forumuri, dar de obicei se refera la profile pe site-uri cu reputatie mare. Cum au spus si altii, paginile create pot avea doua calitati:
1. mai sunt inca cateva sute de link-uri in acelasi loc
2. pagina creata nu va avea practic pr, va fi una din miile de noi pagini noi ale respectivului site si va avea un singur link, ceea ce nu e asa valoros pentru google.
offtopic: @Dan: Asta e agresiv. :)) Acum inteleg 100% ce-ai vrut sa zici.
pff.. micro shit http://dl.dropbox.com/u/2719143/Scre...51.09%20AM.png
I want 2 mins from my life back now!
Evident, si dupa cautarea "a" sunt miliarde de rezultate, numai ca nu cauta nimeni "a" decat din greseala.
In plus, care sunt site-urile dupa apari tu pe primul loc? Ca eu nu vad nici un site care sa iti apartina pe prima pagina.
serios?
Dar pe astea cine le vinde? Eu?