-
haideti oameni buni toti iesenii de pe acest forum sa ne intalnim si noi si sa ne laudam si sa bem un ceai si sa stam la taclale .. .ce spuneti ? care este dispus sa o punem si noi de o intalnire ???
ne intalnim intr-o ambianta amicala ... sau in una profesionala ( costum .. laptoopuri .. celulare etc :))
eu unul vin si propun sa ne intalnim cam asa in 2 saptamani ca sa avem timp sa ne asezam agenda bine de tot si frumos :)
-
In doua saptamani e la Bucuresti una.
-
pai cine nu vine la Bucuresti si este din Iasi .. sa stea in Iasi sau facem dupa cateva zile ca cei ce au fost la Bucuresti sa ne povesteasca si noua cum a fost acolo ;)
-
Se poate face un video duplex intre Iasi - Bucuresti .. :)
-
Toto, hai la Iasi, sa bem o bere. Fac cinste :D
-
berea Netul.ro ... acum si fara stres :))))
-
Din pacate nu beau bere... In schimb nu refuz un ecspreso mare si tare sau un pepsi ... alaturi de prieteni ...
Oricum ,cand ajung prin Iasi, (posibil in vara) o sa anunt si aici.. poate are careva chef "do" cafea..
-
In schimb va astept in Bucuresti ptr. cei care vor sa vina.
In ca nu stiu zigur datale sosirii dar o sa anunt.
In Iasi (cu cei de aici) ne putem intalni oricand.
-
Hmm, daca mergeti la o bere intr-un weekend spuneti, ca merg si eu. Imi e cam greu sa ma deplasez pana in Bucuresti in perioada asta si oricum ar fi interesant ptr. moment sa ne cunoastem mai bine noi cei din Iasi.. cine stie poate se naste ceva, o colaborare, u copil, cine stie :lol:
-
In Martie sigur ne vedem toti. Acum eu merg la Bucuresti....poate totusi mai merge cineva din zona macar.
;)
ben?