La o scurta verificare prin rotld etc.. am ajuns la un punct mort
Ns-urile website-ului in sine sunt de genul abc.ns.cloudflare.com si def.ns.cloudflare.com
Cum pot afla unde gazduit website-ul ?
Versiune printabilă
La o scurta verificare prin rotld etc.. am ajuns la un punct mort
Ns-urile website-ului in sine sunt de genul abc.ns.cloudflare.com si def.ns.cloudflare.com
Cum pot afla unde gazduit website-ul ?
Incerca aici: WhoIsHostingThis
Gresit total , este simplu whois :)
@Trailer încearcă http://iphostinfo.com/cloudflare/ și / sau Uncovering bad guys hiding behind CloudFlare
Fara succes , chiar nimeni ?
Poti afla IP-ul doar daca este deja intr-o baza de date. Incearca crimeflare.com .
Andretti am incercat ... cred ca 200 de metode ... se pare ca nici una nu este buna pentru a afla firma de gazduire a unui website... ma las pagubas
Pot sa aflu eu daca ma platesti bine.
Stai sa reformulez ca sa ii placa Domnului Dan (nu ala cu care te certi tu) "Pot sa te ajut eu daca platesti bine." :D
Eu nu ma cert cu nimeni ... este o zicala daca dezgheti mintea unui ..... te inunda.
Am reusit , am trimis e-mail catre cloudflare.com si au fost amabili sa imi spuna , era vorba de o institutie ce trebuia sa notific compania de hosting..
Le-am trimis si lor documentatia respectiva ... si am fost indrumata corect.
Dar apreciez haotik , multumesc
Eu le-as fi dat telefon direct lor :) Ma rog probabil le lua ceva vreme pana se prindeau cine se ocupa de IT, etc, dar dupa 10 telefoane poate aflam. :))
Esti fata? De ce Trailer atunci si nu Olguța ???
BIne ca te uitai la un trailer si nu la un Bukkake :) Scuze dar nu m-am putut abtine.
Pai fata si asa certareata cu toata lumea, eu cred ca nu ai prieten. :)
Vedeti ca sunteti offtopic! Eu zic sa nu stricati topicul, ca era interesant :)
Bai ce invidios esti, ma bag si eu in vorba cu fata si sari pe mine mai rau ca un amstaff (ca tot am invata azi cuvinte noi)
Ping in ftp.numedomeniu.ro si afli IP-ul, dupa care te descurci.