Are cineva domenii gazduite la www.hosgator.ro?
Eu am achizitionat un pachet in week-end, mi s-a confirmat plata insa pana in prezent nu am primit namservare, etc. Am dat e-mail, am sunat, no answer...
Deci?
Versiune printabilă
Are cineva domenii gazduite la www.hosgator.ro?
Eu am achizitionat un pachet in week-end, mi s-a confirmat plata insa pana in prezent nu am primit namservare, etc. Am dat e-mail, am sunat, no answer...
Deci?
Deleted
Edit: Sters, era vorba de hostgator.ro (vad ca au fost preluati de Hostland?)
Da sambata seara am cumparat pachetul de pe hostgator.ro iar duminica aparea mesajul ca au fost preluati de HostLand.ro.
Ce ma face sa cred ca nu sunt seriosi e faptul ca am sunat de 3-4 ori si am dat si 2 e-mail-uri si nu raspund.
Nu e vorba de suma de bani in sine ci de faptul ca mi-am dat date bancare, adresa.
Mi-au si trimis factura dar totusi nu raspund...
Atunci cand se folosesc de imaginea unei firme internationale pentru a se promova ei pe plan local, cat de seriosi crezi ca pot fi?
Ce te-a facut sa te intrepti catre ei?
Sunt atatea firme ce ofera gazduire web, mult mai serioase si probabil la fel de accesibile ca pret.
Cand pe un site sunt prezente datele de identificare ale societatii care furnizeaza serviciile respective insotite si de datele bancare ma gandesc ca inclini sa crezi ca sunt seriosi. Topicul l-am deschis pentru a-mi fudamenta o parere finala si eventual sa iau masurile ce se impun in astfel de situatii.
acum 3 luni am cumparat....mi s-a confirmat plata...si nici dupa 2 sapt nu am primit hostingul. am facut disputa. banii inapoiati si toate cele bune!
Cel mai bine cere banii inapoi si ia de altundeva. Niste date ale societatii prezente pe site nu sunt suficiente, s-au dat multe tepe si de la altii mai mari. Si pana la urma e vorba de seriozitatea oferita de acea firma, daca cauti pareri pe google sigur vei gasi ceva pareri, bune sau rele.
Am solicitat returnarea banilor dar nu imi raspunde nimeni, din pacate
Aiurea. Din ce am gasit pe google nici nu cred ca ai sanse sa-ti mai vezi banii inapoi.
Nu este vorba de nici o preluare, doar o schimbare de nume de firma care figureaza cu punctul de lucru la aceeasi adresa si acelasi telefon, cam mare coincidenta zic eu.
Un articol mai vechi de pe un blog zoso.ro/hostgator-romania/
Daca nu este vorba de o suma prea mare resemneaza-te si aia e. Daca ai chef de cearta ameninta-i cu anpc-ul, poate-ti recuperezi asa banii.
Cum ai facut plata beatrice?
Cu card bancar si sincer sunt cam panicata pentru ca imi trec prin cap tot felul de situatii...
Banca intervine doar daca nu a efectuat beatrice tranzactia, altfel nu o intereseaza.
Offtopic, ce fel de firma de hosting e aia daca cifra de afaceri pe 2015 e de numai...28.000lei? cite pachete de hosting vinzi in banii astia? cred ca cu citeva conturi reseller ajungea lejer la cifra aia de afaceri...
Au schimbat doar domeniul cu hostland, dar la site peste tot apare hostgator romania....
Dupa cum am spus sunt mai reticienta cu platile cu cardul iar acum am tot felul de povesti in cap. Sper sa nu fie cazul sa imi fac probleme. Suma pierduta nu ma intereseaza in mod special.
Ca si firme de hosting am mai avut pachet cumparat de la webfactor, alte recomandari?
Multumesc!
Daca suma nu-i mare, da-i pace. Desi ar merita niste reclamatii nesimtitii astia.
Eu momentan am site-ul la hangarhosting si sunt foarte multumit inca din luna mai. Am mai avut in trecut de la mxhost si spatiul.ro, eu n-am avut probleme cu ei pe atunci (sa fie mai bine de 3-4 ani).
Mare atentie cand faceti plata cu cardul bancar mai ales la host gator.....In primi ani poate faceti voi plata, dar sunt cazuri cand ei se servesc ei din conturile voastre, fara aprobarea voastra. O spun din propria experienta, am stat la ei 8 ani apoi .... mi-au dublat suma fara nici o explicatie , iar ca sa nu ma piarda mi-a luat bani din cont fara acceptul meu.Banca nu a facut nimic nici dupa o luna... am facut refuz de plata cand am observat ca imi lipsesc bani . In curand ma voi duce la banca si imi voi inchide contul , ca sa nu se mai poata folosi nimeni de contul meu.Marea mea mirare este ca nu stiu cum au trecut de securitatea banci.Aveti grija ce plati veti face cu cardul, eu nu voi mai folosi cardul in afara tarii pentru host-uri.
Cred ca tu vorbesti de hostgator.com.....
@lavi:
La Hostgator.com inchiderea contului de hosting se face prin completarea formularului de aici, dupa logare: https://www.hostgator.com/cancel
Inchiderea contului devine efectiva abia dupa 2-3 zile de la trimiterea formularului (eventual de mai contacteaza ei intre timp sa iti mai dea o acadea ca poate ramai totusi la ei) si are loc doar daca ai primit mesaj explicit de la ei ca s-a inchis, altfel contul de hosting este inca functional.
Eventual, poti sa iti stergi si inregistrarea cu privire la cardul tau din contul de billing HG de aici: http://gbclient.hostgator.com/
Ai facut cererea de inchidere folosind formularul mentionat mai sus? Ai primit raspunsul de inchidere a contului de hosting? Daca nu, inseamna ca serviciile de hosting sunt inca active si facturabile.
Multumesc c_N_M
Nu sunt singura care a patit asta, multi din state deja i-au dat in judecata....la ce au facut!
Confirm si eu ca ex hostgator.ro mai nou hostland.ro intampina probleme sau bussinesul este abandonat. Spun asta pentru ca: pe 10.09 am platit un cost de shared hosting pentru a le testa serviciile si nu am primit ceva functional pana astazi - 15.09. Imediat dupa plata, am primit datele de acces la cpanel dar nu se pot aduga noi utilizatori in contul de ftp; nu se pot instala scripturi prin softaculos (am incercat cateva, dar apare o eroare legata de lipsa librariilor); am urcat fisierele prin File Manager in public_html si nu apare instalerul; sistemul de ticketing nu cred ca functioneaza - in 5 zile nu am primit raspuns; La numarul de telefon afisat pe site - 073.427.2277, suna, dar nu raspunde nimeni, am incercat 3 apeluri in zile diferite. Recomand sa nu va incercati norocul cu aceasta companie.