-
Iti recomand xservers. Am un VPS de 1 an la ei. Suportul este minunat, chiar si la 3 noaptea.
Faptul ca au bagat SSD-uri se simte.
Din proprie experienta, iti zic, dai un ban in plus dar ai siguranta. am avut hosting si pe la webfactor, la claus, la digitalit, la hostico.
-
Ce sa va spun, eu am avut si am lucrat cu website-uri gazduite la ei (dar nu VPS). A fost acum peste 1 an o problema, am albit in acea perioada (cred ca mai mult de o saptamana nu au mers website-urile). Daca la inceput, cand mi-am facut cont la ei, erau foarte prompti si amabili, rezolvau totul extrem de rapid, s-a ajuns la iritare, la raspunsuri destul de dure la intrebari care mi s-au parut extrem de legitime.
Oricum, m-am mutat de voie-de nevoie intr-o zi sau doua (extrem de rapid) la webfactor. Pana acum nu am avut probleme cu webfactor.
Dupa un timp am mai luat pentru cineva hosting shared de la despregazduire.ro si se pare ca au revenit la vechile obiceiuri de la inceput, raspuns mult mai rapid, politete, hostingul merge bine. Persoana pentru care am realizat site-ul nu are probleme cu un website in Joomla cu 400...500 de vizitatori unici zilnic.
Am mai lucrat cu hostway (mie mi-a placut foarte mult), cu hangarhosting (foarte putin, fara probleme, hosting recomandat si de Dojo), gazduire.ro (putin, nu sunt probleme), globehosting.
In afara de acea perioada de care am povestit anterior, nu am avut probleme notabile cu despregazduire.ro, oricum nu mai multe decat cu altii.
Oricum. si cand au avut acea problema cu serverul, m-au ajutat cum au putut si mi-am recuperat website-urile.