Buna,
E cineva client vechi la despregazduire.ro ? as dori sa stiu daca ofera servicii de calitate (uptime, performanta, suport) observ ca au o oferta foarte buna la VPS cu procesor alocat VPS in Romania
Versiune printabilă
Buna,
E cineva client vechi la despregazduire.ro ? as dori sa stiu daca ofera servicii de calitate (uptime, performanta, suport) observ ca au o oferta foarte buna la VPS cu procesor alocat VPS in Romania
Mi se pare foarte suspect pretul sa fiu sincer, e prea mic comparativ cu celalale firme, insa daca ofera calitate la pretul cerut de ei, jos palaria!
P.s daca vrei iti pot recomanda o firma in care ma incred si as recomanda oricand oricui, chiar daca nu e tocmai una cu vechime.
preturile pentru un vps bun sunt aici https://www.mxhost.ro/solutii-web/vps-openvz ...Daca il vrei pe ala de 3.99 nu-si merita oricum banii
Sau mai poti incerca la webfactor: https://webfactor.ro/vps-linux-unmanaged
Am un vps de la ei de aprope 1 an si n-am avut probleme cu el
Eu am doar domenii la ei. Am avut ceva intrebari legate de acest serviciu si mi-au raspuns promt. Legat de celelalte servicii am gasit numai pareri proaste si de aceea i-am evitat.
Sau poti incerca IntoVPS: VPS hosting , eu am un VPS la ei de mult timp si nu am avut probleme (pretul e asa mic pt ca e unmanaged)
Din cate stiu, nu stau bine la capitolul hosting.
http://forum.seopedia.ro/hosting/213...zduire-ro.html
Let me google that for you
Let me google that for you
Eu iti recomand despregazduire, am reseller de la ei si imi merge bine bine.Daca vrei incearca sau iti mai recomand chcenter.
NU recomand despregazduire.ro . De ce ? Incarca site-urile foarte greu si fac overload la domenii adaugate pe un singur server. Am mutat site-ul ce il detineam la HostGator si merge mult mai bine chiar daca nu e gazduit in Romania.
Asta e parerea mea.
Nu recomand, pe un site amarat de cateva zeci de vizitatori pe zi mi-au spus ca, consuma prea multe resurse si mi-au blocat contul.
Nu recomand serviciile celor de la despregazduire.ro. Am avut domeniu de la ei și găzduire. În primul an am plătit la găzduire un preț, iar când a venit vremea să-mi reînnoiesc perioada de găzduire, îmi cereau dublu pentru același pachet de găzduire. Plus că se încărca destul de greu blogul.
eu recomand newhost. chiar au servicii ok. eu am un vps de 4.99E se misca FB.
Parerea mea e ca sunt scumpe VPS-urile de pa despregazduire, pentru ceea ce scrie la specificatii. secretul pretului la oferta lor sta in CPU foarte mic alocat (cam un sfert fata de alte oferte) si viteza 3 Mb/s care la fel e foarte diferita fata de ce ofera altii.
Plus ca depinde ce I/O-uri aloca per conturi. Ca daca e un I/O mic ... plus numarul conexiunilor simultane ...
Sincer nu am lucrat cu ei niciodata, dar e nasol daca atatia oameni spun ca serviciile lor sunt de rahat.
Pacat ca marea majoritate se lasa pacaliti de tactici de marketing si false advertising, dau banii pe un serviciu si apoi observa ca le merge foarte prost.
Consider ca orice om care vrea sa-si gazduiasca pana si cel mai mic site, trebuie sa faca minim de research pentru a afla pareri de la alti utilizatori sau chiar si un cont demo de la provideri.
Astazi am primit si eu un mail de la ei:
Am un singur domeniu inregistrat la ei de un an si ceva, acum primesc mailul acesta. Ce credeti, sa trimit copie dupa buletin? Chestia e ca nici nu stiu unde sa-l tirmit, nici un mail sau specificat o adresa de trimitere si felul, Fax, Mail, etc...Citat:
Bun gasit,
Pentru validarea datelor contului dvs va rugam sa ne trimiteti o copie a actului dvs de identitate. Pana la validarea datelor contul dvs va fi suspendat intrucat avem indoieli cu privire la veridicitatea inscrierilor din profilul dvs.
Multumim pentru intelegere.
despregazuire? Din experienta anterioara va spun: sunt vreo 6 persoane la suport online (4 fete + 2 baieti) care de fapt sunt una si aceeasi persoana, adica administratorul acelei firma, parca alex se numeste, insa pot sa va spun:
1. la domenii, sunt ok, nici o problema, sunt reseller la altii, deci, nu aveti ce probleme sa va faceti;
2. hosting... mai bine fara .... nnnn nr. de site-uri pe un singur server (desktop pc, in carcasa rackabila), uptime, mai mic de 80%, resurse ... lasa de dorit, probleme ... sunt multe, minciuni despre rezolvarea lor, in fiecare zi, si asa mai departe.
Ca sfat personal (vorbesc din experienta): mai bine fara un website, decat cu despre gazduire. De ce? pt ca, cu ei, ai stres, nervi, bani pierduti, munca ta pierduta. De ce fara site? Banii in buzunar, nici un stres, fara nervi, etc... sunt "n" motive.
Tot ce am scris mai sus, este pur din experienta mea cu ei.
despregazduire= naspa. am si eu cont la ei- o sa ma mut.
Confirm. N-am cont la ei, dar am vazut cum se misca site-ului Micului Bucatar... Ti-e si mila sa trimiti vizitatorii pe un site gazduit la ei, tre sa astepte cate 10 secunde sa se incarce site-ul.. bataie de joc. Sunt atatea optiuni ok pe .ro
Eu sunt multumit de serviciile lor,dar nu am siteuri de mii de vizite unice pe zi sa zic ca e ok in sensul asta,daca ai siteuri cu un trafic mic spre mediu e ok
Iti recomand xservers. Am un VPS de 1 an la ei. Suportul este minunat, chiar si la 3 noaptea.
Faptul ca au bagat SSD-uri se simte.
Din proprie experienta, iti zic, dai un ban in plus dar ai siguranta. am avut hosting si pe la webfactor, la claus, la digitalit, la hostico.
Ce sa va spun, eu am avut si am lucrat cu website-uri gazduite la ei (dar nu VPS). A fost acum peste 1 an o problema, am albit in acea perioada (cred ca mai mult de o saptamana nu au mers website-urile). Daca la inceput, cand mi-am facut cont la ei, erau foarte prompti si amabili, rezolvau totul extrem de rapid, s-a ajuns la iritare, la raspunsuri destul de dure la intrebari care mi s-au parut extrem de legitime.
Oricum, m-am mutat de voie-de nevoie intr-o zi sau doua (extrem de rapid) la webfactor. Pana acum nu am avut probleme cu webfactor.
Dupa un timp am mai luat pentru cineva hosting shared de la despregazduire.ro si se pare ca au revenit la vechile obiceiuri de la inceput, raspuns mult mai rapid, politete, hostingul merge bine. Persoana pentru care am realizat site-ul nu are probleme cu un website in Joomla cu 400...500 de vizitatori unici zilnic.
Am mai lucrat cu hostway (mie mi-a placut foarte mult), cu hangarhosting (foarte putin, fara probleme, hosting recomandat si de Dojo), gazduire.ro (putin, nu sunt probleme), globehosting.
In afara de acea perioada de care am povestit anterior, nu am avut probleme notabile cu despregazduire.ro, oricum nu mai multe decat cu altii.
Oricum. si cand au avut acea problema cu serverul, m-au ajutat cum au putut si mi-am recuperat website-urile.