Hosting Business Plan de la Hostgator [1 cent in loc de 99$]
Inregistrare: https://signup.hostgator.com/hg4/shared-4-6
Cupon code: godaddyisdown
Eu am luat astazi dimineata, nu stiu cat mai este valabil inca.
Versiune printabilă
Hosting Business Plan de la Hostgator [1 cent in loc de 99$]
Inregistrare: https://signup.hostgator.com/hg4/shared-4-6
Cupon code: godaddyisdown
Eu am luat astazi dimineata, nu stiu cat mai este valabil inca.
Multumesc mult !
Aceasta oferta include si domeniu gratis ?
Nu, este totul nelimitat
Am luat si eu.
inca astept mail-ul de confirmare. dureaza mai mult?
Bun si mie nu mi-a trimis nimic pe mail .
La mine a durat in jur de 3-4 minute pana au trimis datele de logare de la cpanel !
Cam 5 minute am asteptat trimiterea datelor de logare.
Poti renunta la cont orisicand?
si eu tot cu paypal am platit. unde vad daca este o plata periodica?
Vezi aici: Plățile automate prin Paypal | ATR Blog
Am comandat si eu. Acum astept mesajul de confirmare. Multumesc
am gasit. ms
Cu placere
Dupa cateva minute a sosit si mail-ul de confirmare. :)
Mersi de pont @alias74 am luat si eu pt 6 luni :)
Cuponul AdWords primit (Free $100 Google AdWords Credit | Redeem Now!) este valabil 24 de ore de la crearea contului de la hostGator sau de la initializarea celui de AdWords prin linkul din CPanel-ul de la HostGator?
Mersi @alias, am luat si eu un cont.
Aveti idee daca pot profita de aceasta oferta chiar daca am un cont de gazduire mai vechi la ei? Multumesc!
Desigur, poti cumpara si daca ai deja un cont. Cand te inregistrezi pui aceeasi adresa de email ca la celalalt cont si o sa iti ceara parola de la contul de billing (cel unde faci plata). Vei avea astfel inca un pachet adaugat la pachetul deja cumparat. Asa am procedat si eu :)
am primit un email in care spune ca trebuie sa le trimit buletinu scanat sau ceva asemanator.
ati primit si voi la fel?
hmm, nu au incredere in mine.
le voi trimit buletinu scanat sa vad ce o sa mai zica. ms
Inca n-am primit email-ul... ce tre sa fac?
Cred ca e o procedura standard de verificare...
Pe mine m-au sunat pe numarul de telefon oferit in formularul de inscriere. Cu numar ascuns, asa ca nu mi-am dat seama ce voia (nu am auzit deloc din partea cui suna, m-a luat din pat :P), de ce ma intreaba de datele platii, oricum nu le dau la cei care ma suna cu numar ascuns. Plus ca eram cam nervos, rar raspund la apeluri cu numar ascuns.
Am sunat eu inapoi cum scrie in email ptr informatii insa m-au retrimis la scanat CI si CC. :P
Eu de o ora nu am primit nici un mail cu datele de logare, sau alt fel de mail din partea lor...
hopa, si pe mine ma sunat cineva cu nr ascuns si am injurat-o in engleza:))Citat:
Cred ca e o procedura standard de verificare...
Pe mine m-au sunat pe numarul de telefon oferit in formularul de inscriere. Cu numar ascuns, asa ca nu mi-am dat seama ce voia (nu am auzit deloc din partea cui suna, m-a luat din pat ), de ce ma intreaba de datele platii, oricum nu le dau la cei care ma suna cu numar ascuns. Plus ca eram cam nervos, rar raspund la apeluri cu numar ascuns.
Am sunat eu inapoi cum scrie in email ptr informatii insa m-au retrimis la scanat CI si CC.
deci nu e vina mea, daca suna cu numar ascuns
Mie imi arata pe hostgator ca platesc 1 cent si cand trebuie sa ma loghez pe paypal ma pune sa platesc $39.71 USD :errf:
Salut,
In cazul meu a fost asa :
- Completat formular cu bifa pe "plata prin paypal"
- Achitat prin paypal 0,01 $ = 0.04 RON
Ataşament 2280- Primit mail pentru activare cont (nu eram client hostgator)
- Primit mail cu date acces cpanel
Mailurile au venit in decurs de cateva minute (3-5) - adresa este de hotmail.
Nu m-a sunat nimeni (chiar daca era cont nou).
Cheers
Am primit si eu astazi mail-ul cu datele de login, se pare ca sunt prea multe cereri, dar a meritat asteptarea :)
Atenție, codul Google AdWords oferit de HostGator este valabil doar pentru trei țări: USA, Canada și India.
Deci grabiti-va. Faceti mai multe conturi de paypal si de email samd, investiti un dolar si cumparati 100 de conturi la hostgator in care va declarati ca fiind din USA, apoi vindeti cupoanele cu 10$ fiecare, deci 1000$.
Un dolar investit va va aduce alti 1000. Castig garantat de 100000%, rar mai gasesti asemenea afacere. ;)
Daca cumparatori va intreaba de ce li s-a suspendat contul atunci aveti intrebari la randul vostru, uneori si raspunsuri:
- sigur ai mai intrat de pe acel calc pe alt cont. - Sigur nu, n-am mai avut deloc pana acum.
- atunci nu merge fiindca ai mai folsosit alt cont ptr a promova siteul. - Pai domeniul l-am cumparat azi dimineata si tin minte cel putin ce am facut in ultimele ore.
.................
- mai vezi si tu, eu nu mai stiu ce sa zic, sigur gasesti unde e buba si unde ai gresit.
A mai aparut un mail (cam la 24 de ore de la inscriere) - nu stiu daca este valabila situatia doar pentru conturile noi, dar o sa-l postez aici, poate ajuta pe cineva
Cod:Hello,
Thank you for your order with HostGator.com!
In order for us to continue with the account setup, please respond to this ticket with a scanned copy of a Photo ID such as as a passport, or drivers license. In addition to a photo ID, please include a scanned copy of the credit card that was used in your account purchase (assuming you purchased a hosting account with a credit card). For security purposes you can mask off all the digits of the card number except for the last 4 digits.
We sincerely appreciate your cooperation here, and look forward to working with you.
Thank you,
HostGator.com Sales Team
Customer ID: 1443992
zimbru, la fel am primit si eu. am trimis buletinu scanat si in cateva ore am primit confirmarea si totu a fost ok.
Si eu am primit... am trimis carnetul de sofer scanat dar inca nu am primit nici un mail.... oare sa scanez buletinul sau sa mai astept?
Ciudat, mie nu mi-au cerut să le trimit o copie după buletin.
Gata, am primit unda verde :)