Nu stiu care dintre servicile de hosting sa aleg, intre godaddy.com si hostgator.com ?
Voi ce-mi recomandati ?
Pe care l-ati folosit din cele doua variante pe care le am?
Multumesc anticipat :)
Versiune printabilă
Nu stiu care dintre servicile de hosting sa aleg, intre godaddy.com si hostgator.com ?
Voi ce-mi recomandati ?
Pe care l-ati folosit din cele doua variante pe care le am?
Multumesc anticipat :)
Eu am hostgator de aproape 2 ani, pot garanta ca suport-ul tehnic este foarte bun iar hostul deasemenea. Pe un site cu platforma WP tine si 30 40 de mii unici.
Mersi de feedback, si eu estimez ca voi ajunge la traficul tau , doar ca platforma mea e pe cms.
In primul rand totul depinde de numarul de plugin-uri de pe pagina ta, si ce fac acele pluginuri. Daca e un simplu plugin sa afisez ( un banner ) atunci este ok, dar daca ai pentru related post sau un random si mai adaugi si imagini, gluma se ingroasa.
Oricum dupa parerea mea cred ca este ok.
Si eu cam tot de 2 ani sunt cu Hostgator si n-am de gand sa plec curand. Support tehnic excelent, m-au ajutat in probleme care nu priveau deloc gazduirea. Downtime in 2 ani cumulat n-am mai mult de cateva ore.
Sper ca nu scriu prea mult offtopic, dar un alt exemplu pentru care ai putea sa folosesti hostgator este urmatorul : la orice pachet primesc un cupon adwords daca nu ma insel de 100 $. Poate nu pe toti intereseaza dar e ceva destul de important zic eu.
In plus cPanel-ul este "full" de tot felul de tool-uri foarte folositoare, de aceea recomand cu incredere HostGator.
Nu godaddy, eu am la ei și se mișcă nasol, plus că la pachetul cel mai mic ai niciun addon domain (cele 10 domenii, sau cât zic ei, nu pot avea subfoldere proprii pentru content propriu - deci poți ține doar un domeniu).
@Bogdan: mersi de sfat.. asteptam un feedback despre godaddy :)
Voi merge pe hostgator.
Va multumesc pentru pareri !
De ce nu alegi o firma din Romania? Este un motiv anume?
Eu lucrez cu GoDaddy, de pe vremea cand erau copii mici, atat cu domenii cat si cu hosting. Legat de hosting, viteza de la ei spre romania e muult mai slow decat majoritatea altor hosturi si le-am semnalat de multe ori acest lucru insa ei masoara viteza doar catre america si e normal sa le dea ok. Al doilea factor este ca toate panourile lor de control sunt realizate in java si, deci, nu doar siteurile ci si administrarea lor va fi mare consumatoare de timp.
Pentru domenii, GoDaddy e fara egal, cu niste preturi imbatabile si un support de calitate superioara, insa hostingul nu e punctul lor forte chiar deloc. Daca ai un site mic, fara prea multa activitate pe el, poti sa incerci hostingul lor, altfel trebuie sa fi pregatit sa faci fata multor situatii deranjante. Hostgator are altfel de minusuri (nesemnificative) asa ca per ansamblu e peste GoDaddy si chiar peste multi altii. N-am incercat PowWeb, din aceeasi clasa cu cele doua, dar au un pachet tare interesant.
Succes in alegerea ta!
Daca te-ai hotarat pentru hostgator, cand te inregistrezi, poti sa folosesti cupoane de reducere 25% la tot pachetul pe care il alegi (max25discountoff) sau sa incerci prima luna de hosting doar cu un cent(949444coupon)