Deci .. hosting in US ieftin 2-3$ pe luna cu cine ar trebui sa lucrez? :whistle:
Versiune printabilă
Deci .. hosting in US ieftin 2-3$ pe luna cu cine ar trebui sa lucrez? :whistle:
hostgator
prea scump.. m-am mai uitat pe net si o sa iau un pachet la ixwebhosting. Multumesc de reply:)
eu iti recomand rouhost.ro au super pachete
Dar de ce hosting in US daca nu sunt prea indiscret?
Kevin, cum se face ca ai 2 posturi si in ambele spamezi pentru adresa respectiva?
cum se face ca se refereau la acelasi tip de servicii?
Mi-ai dat report ? adica ? ce ii ala WHMCS ?
Pai vreu us pentru ca o sa fie pentru us site-ul. Intre timp am ales alceva Affordable, Reliable Website Hosting Plans | IX Web Hosting si pot spune ca pana acum sunt ok, 15 Ip-uri, 3 Domeni Incluse etc.
Recomand hostgator. Foarte bun suportul oferit.
Kevind: Tu măcar știi ce înseamnă un host? Că văd ca întrebi de WHMCS ce e ăla.
@Florin - Provider international iti recomand HostGator! Pe departe cel mai bun.
Ar mai fi s i Lunar Pages, este la fel de bun ca HostGator. L-am testat si eu pe niste site-uri din afara.
deci ixwebhosting ala e bun ? imi place oferta lor :) .
@Promoteu - Hmmm, cei de la IxWebhosting fac overselling, ca si ceilalti providerii internationali...
@Prometeu ixwebhosting il scoti la 80$ cu cod e cupon etc Dar serverele is un US deci trebuie sa ai ceva pe us sa te ajute ip urile.
@robciucionut te astepati la hosting cu 1$/luna in exterior? Scuze daca ti-am naruit sperantele, Eu am cautat, Nu exista! Si scuza-ma 3 domeni gratuite, 15 ip-uri etc, unde mai gasesti asa ceva la pretu respectiv?
P.S ixwebhosting nu e al meu. LOOOOOOOOOL
@Florin Traian - Stai calm omule. Nu ma astept la hosting de $1/ luna in exterior cat si in tara. Tinand cont ca, calitatea este una foarte scazuta la acest pret.
Nu caut si nici nu voi cauta gazduire la $1/ luna, insa eu am vrut sa ii zic lui @Prometeu ca IxWebHosting face overselling si sincer sa fiu, nu prea da bine la ochiul unui webmaster care stie ce insemana calitate. La inceput, crezand ca ai totul nelimitat, aflandu-te la inceput de proiect cand nu ocupi mult spatiu, nu cred ca vei avea probleme, dar pe parcurs cu siguranta vor aparea. Daca incepi sa consumi multa banda, sa ocupi mult spatiu si sa consumi din CPU, o sa iti zica "bye bye" chiar daca ai "unlimited".
Poti sa platetsi pe gazduire si 30 euro/ luna, ca tot nu vei avea spatiu, trafic, etc nelimitat!
Nu a zis nimeni ca ceva e nelimitat, dar pentru mici incursiuni in US merge si asta, si crede-ma daca generezi ceva ce o sa iti rupa cpu'u o sa merite sa il pui pentru incepeput pe un VPS
Thumbs UP
@Florin Trian - Cum zici tu. Nu recomand unui webmaster sa cumpere un pachet shared "nelimitat", ca atunci va sti pana unde sa se limiteze si nu va avea surprize in viitor. :)
In fine, nu mai conteaza. Important este ca acest provider (IxWebHosting) sa iti furnizeze cum trebuie serviciile respective.
Nicaieri nu o sa iti afiseze cineva la shared hosting cata memorie ai voie sa folosesti, cat CPU ai voie sa folosesti, etc. Cu ce te ajuta ca ai 40 gb spatiu FIX si nu nelimitat? Daca ai nelimitat, poti folosi 60 gb spatiu si sa nu te suspende, pentru ca nu folosesti memorie/CPU. Pana la urma tot acolo ajungi.
Poti incerca si "hostso.com" dar citeste conditiile de hosting cu atentie. e ieftin 1$/luna.
Depinde ce anume vrei sa hostezi.
Eu chiar ma pricep la partea de hosting ... dupa cum spuneam ... am hosting de la rouhost de 2 ani si sunt multumit de ei. Am 10 site-uri gazduite la ei. :) Am avut probleme mici cu ei, iar preturile sunt acceptabile. Din experienta mea cu ei serviciile isi merita preturile. Ai un singur dezavantaj ca trebuie sa platesti in avans pe 1 an (la ce preturile alea mici e super si in avans, nu iti mai bati capul cu platile). Bafta
@kevind - Si zici ca ai host de 2 ani de la RouHost, nu? Cum de domeniul este inregistrat pe data de 25.05.2009 si acuma suntem in fabruarie 2011. Deci, nu sunt nici doi ani. Si... daca era "firma" serioasa nu cred ca inregistra domeniul la GlobeHosting. :)
Eu de unde sa stiu detaliile de genu asta? Stiu ca inainte aveau alt nume ...
Si FinalDestiny asta ce ii asa agitat ? Are probleme ? :)
kevind - no offence, get lost dude :))
Zau? Te pricepi atat de bine incat sa folosesti google inainte sa raspunzi pe forum?Citat:
Eu chiar ma pricep la partea de hosting
On topic: Iti recomad sa folosesti hostgator sau godaddy :)
HostBig - Hosting Plan Comparison a incercat cineva?
Am zis ca am gasit dar orcum ala merita BAN
DownTown Host sunt chiar OK, dar totusi e undeva la 4-5 USD / luna. Au servere in US si EU si se misca chiar OK.
ioan11bl ... Tu si ceilalti care va credeti importanti ... hai ca am facut pe prostul destul. Eu nu ma pricep la host ... eu instalez servere de host si fac retele de la 15 ani ... asa ca mai bine taceti ... ati "googalit" si voi un pic si deja sunteti mari experti. Povestitori ca voi e plina Romania. Nu sunt curios de ban pe site-ul asta. Am facut zeci de site-uri ca si asta.
Hai ca mi-am pierdut destul timp cu oameni care nu merita :) have a nice day
Am ezitat la inceput sa public asta, dar eu am de ceva timp unul din host-uri la dreamhost.com. Pentru cat platesc acolo, sunt multumit.
Daca sunt unii interesati de o reducere, am un cupon de reduceri personal: "79LESS" - o reducere de 79$ pentru un an de zile ( asta inseamna 119$ - 79$ = 40$ de plata pe an, aproximativ 3$ pe luna ). Il puteti folosii, daca aveti nevoie de un host ieftin pt un an.
Ben Boingeanu se vede ca esti admin. Oferi ce a cerut omul in acest post, nu stai la discutii inutile cum fac altii. Omul a cerut oferta nu cearta aiurea pe nu stiu ce hosting.
Oricum fiecare host ma gandesc ca ofera garantie de 30 zile ... daca nu esti multumit ceri banii inapoi si asta e :). Teoretic nu ai nimic de pierdut.
Citat:
Eu nu ma pricep la host ... eu instalez servere de host si fac retele de la 15 ani ... asa ca mai bine taceti
Omule, te cam contrazici singur. A lega 2 cabluri intre 2 PC-uri si a instala un windows sau un linux stie orice utilizator de aici.Citat:
Eu chiar ma pricep la partea de hosting ... dupa cum spuneam
P.S. Eu unul mi-am dat deja seama ca esti un agarici care cauta numai cearta...pe PM ma luai ca stii tu tare multe si ca eu sunt varza....pacat ca nu ai habar despre mine unde lucrez, ce am facut, la ce ma pricep. Dar stii numai sa comentezi aiurea. De comentatori de-astia e plina Romania, toti stiu sa comenteze, dar niciunul nu pune mana pe nimic.
Va rog incetati amandoi... nu are rost... sunteti de mult inafara subiectului si... nici nu incercati sa aduceti ceva constructiv. Si dupa limbaj... sunteti amandoi in "aceeasi barca".
Deci, jumatate de forum s-a prins ca isi face reclama la propriul website de hosting, am facut vreo 3 reporturi, din 4 posturi 3 erau cu minunatul tau rouhost(care intamplator avea si whmcs piratat) si totusi nimeni nu a luat nicio masura. Nu are NICI MACAR IN PLUS la ,,Te-a ajutat acest post?", toti care vad mesajele lui le considera INUTILE....spam a facut, mesaje inutile posteaza la greu, eu nu prea inteleg ce cauta tipul asta pe-aici.
Aaaa, si inca ceva. Spuneai ca suntem in afara subiectului...Din cate am citit eu prin topicul asta, omul si-a gasit host pe prima pagina, topicul trebuia inchis. Pe subiect nu prea mai ramane nimic de postat.
FinalDestiny ... mai bine imi trimiti PM daca tot doresti sa vb cu mine. Daca vrei iti las si un ID de mess sa poti discuta si sa iti zici off-ul. Membri de aici sunt interesati de altceva nu de parerea ta. Imi pare rau ca tu stii despre o retea doar ca poate lega 2 pc`uri sau un server inseamna sa instalezi doar linux sau windows. Mai bine taci.
Cred ca nu ti-ai gasit persoana potrivita sa ii zici ca nu pun mana pe nimic ... cand ai 3 afaceri active si profitabile nu cred ca ai timp sa te plictisesti :) Dar te las pe tine sa fii mai destept.
O clarificare de relativ la "kevind si rouhost.ro
1) @kevind cauta -cel mai probabil- sa faca reclama site-ului, devreme ce si-a permis sa fure traducerea pentru WHMCS si s-o publice ca fiind proprie.
Detalii incepand de la acest post
Intre timp, fisierele furate au fost sterse, dar au fost descarcate atat de Hangar Hosting, cat si de MXHost.ro, pentru sustinerea afirmatiei.
2) cel putin in acest moment site-ul rouhost.ro foloseste whmcs fara a avea licenta.
Mda... (atat am de spus offtopic)
Daca hostingul este dedicat celor din US atunci cam orice e ok. cum a spus si un admin in articol, dreamhost are oferte ok de care personal ma declar multumit. Le-am folosit serviciile timp de 2 ani pentru o revista virtuala romaneasca. Din pacate serverul pe care eram eu avea latenta destul de mare cu Ro.
Try dreamhost, godaddy, hostgator.
Nu are rost sa apelezi la firme mici, calitativ nu se pot compara.
Nu fura nimeni traduceri, pur si simplu am incercat sa ajut omul cu ce avea nevoie. I-am spus ce folosesc eu si sunt multumit. Dar mereu sunt persoane care cred ca eu fac reclama la rouhost sau la nu stiu cine. Probabil sunt unii care au ceva hosting si incearca sa strice imaginea altora ca sa apara ei in fata cu servicii "de calitate". Daca rouhost a oferit traducere pentru whmcs care este problema ? primiti gratis ceva si comentati :) asa este in Ro si nu avem ce face. Daca platiti pentru un serviciu de proasta calitate o suma enorma atunci sunteti multumiti. Daca tot sunteti curiosi Rouhost din cate stiu eu sunt reselleri LogicBoxes. Incercati sa aduceti dovezi clare de ce un host nu este bun si de ce este bun. Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu afirmatiile mele si daca am facut-o please PM sa lamurim orice problema.
Rouhost este un host de toata jena pentru simplul fapt ca foloseste whmcs nulled.
Iar tu esti penibil...chiar crezi ca nu ne dam seama ca tu esti in spatele acestui website?
P.S. Am observat ca la parteneri are un link pus catre neworld . ro(siteul altui spammer care a luat ban). Il poate verifica cineva pe kevind, ca eu tare cred ca e acelasi cu spammerul de neworld...
Have fun.