Bogdan, sunt convins ca in afara hostingul e mult mai ieftin, eu siteurile din ro prefer sa le gazduiesc in ro :)
Versiune printabilă
Bogdan, sunt convins ca in afara hostingul e mult mai ieftin, eu siteurile din ro prefer sa le gazduiesc in ro :)
Pentru state Hostgator este foarte bun.
Il folosesc de minim 5 ani pentru site-uri micute si a mers fara probleme.
Nu au fost probleme de uptime si cel mai important pentru noi este suportul tehnic.
De fiecare data au rezolvat in timp util problemele.
Astazi am luat planul Start de la Spatiul.ro, nu este cine stie ce spatiu si trafic, insa pentru un blog care vreau sa zboare cred ca este ok. Am vazut ca au ping bun, asistenta buna, si cunosc cativa clienti de-al lor care sunt multumiti. Nu sunt prea "ieftini" si "darnici" cum ofera impresia xservers sau altii insa sper sa am parte de stabilitate si latenta mica mereu.
Daca merge treaba cu ei poate ma duc spre reseller account mai incolo.
Eu am dedicat de la hetzner.de + licenta de whm/cpanel separat.
In RO am hosting de la Claus (au servere puternice, suport ok) si HostVision (au planuri de hosting ok incepand de la preturi mici, dar si planuri premium in hosting de tip cluster pentru site-uri mari, suport foarte ok). Mai am si niste site-uri la Spatiul. Am mai fost multumit si de serviciile eGazda.
In US folosesc hosting de la HostGator (uptime ok, viteza cat de cat ok) si de la GoDaddy (uptime ok, viteza asa si-asa).
eu folosesc 1and1 de ceva ani am un cont de advance la 210 euro pe luna si merge raketa
Toata treaba cu gazduirea e foarte simpla. Daca vrei solutii de gazduire stabile trebuie sa platesti pentru ele. Nici o companie nu va investi in infrastructura ca sa-ti ofere tie gazduire aproape gratuita.
Sunt sigur ca gasiti firme care ofera gratuit si cu multe resurse nelimitate. Sunt sigur ca pentru un timp probabil ve-ti fi multumiti de acele servicii. Ideea e ca vor aparea probleme... mai devreme sau mai tarziu.
Recomandarea mea este sa va orientati spre firme care ofera servicii nu prea ieftine insa nici exagerat de scumpe.
Bafta :)
Eu folosesc pe cei de la "despregazduire " si sunt multumit de ei, rapiditate,preturi bune!