-
Daca scriptul ala e facut cu picioarele, eu zic ca poti sa-ti iei la toti providerii de mai sus, ca tot vei lua suspend de la toti. Sincer un script cu 250k anunturi banuiesc ca are si vreo cateva mii de vizitatori pe zi. La 250k anunturi, eu zic ca fara un VPS minim nu ai ce cauta.
-
dedicat: wiredtree.com, pana acum foarte multumit, dar nu am de foarte mult timp.
reseller: hostgator, de vreo 4-5 ani si sunt destul de multumit. Au fost de cateva ori probleme cu serverul, dar s-au rezolvat rapid.
-
Eu folosesc pentru siteurile din afara firehost.com, pe VPS. Pe .ro poti incerca Hostway
-
Diana nu va fac nimic ca ma simt pasnic astazi
1nesco: din pacate nu tin logurile, dar nu zic de nebun ca aia sunt sub orice critica, le-am cerut adresa si un nr de tel si le-am zis de BBB si mi-au dat raspunsuri de genu "Unfortunately we can not send you the phone number and address because it's against our rules"
FinalDestiny: Scriptu este facut de mine, si cred cu tarie ca nu este facut cu picioarele, site-ul este tinut de un laptop (c2d 2.2, 2gb, 5400rpm cu winxp cu xampp) si cpu sta tot in 2-5% cat despre vizite sunt cam 2000 unici/zi, oricum, ms pt sugestie.
Inca o data va multumesc, si cred ca am sa aleg hostgator, dar inca mai astept pareri
-
pana acum recent am colaborat cu o firma clujeana, insa calitatea servicilor a fost cam trista, acum am trecut si eu pe bluehost.com
-
@silcamataru
daca se poate poti sa niste detalii despre firma clujeana ? prima litera din denumire w sau e ?
nu de alta dar vreau sa iau ceva mai serios de la una din ele si nu as vrea sa arunc banii
multumesc
revenind la intrebarea topicului :
dreamhost pentru afara si hostway pentru .ro de 4 ani
-
-
offtopic
oameni buni, stiu ca indemnul e destul de penibil, dar daca nici voi nu aveti incredere in serviciile romanesti de hosting, cum vreti sa evolueze biznisuu ăsta și la noi ?
Certati-va cu ei, cereti-le contracte scrise, reclamati-i la OPC, dati-i in judecata sau scrumati-le in bere, dar pe cat e posibil tineti-va siteurile in Romania.
Cu respect.
-
siteulmeu.com am incercat eu de cateva ori. Sunt buni, dar cam zgarciti la spatiu.
-
Nu prea am avut incredere in hostingul din Romania, fie le faci putin trafic si te suspenda pe motiv ca incarci serverele, fie se intampla ceva si asistenta e la pamant, fie asistenta este online dar baietii habar nu au sa vorbeasca pentru ca oricine poate fi reseller si oricine poate vinde hosting in zilele noastre, in plus de asta cand cauti hosting pe Google rezultatele sunt comerciale, sa nu mai zic de cautari gen hosting bun, hosting performant etc. Iar un studiu pe baza asta nu-mi permit sa fac, prefer sa valorific timpul, tocmai de asta aleg firme din Germania si chiar Statele Unite.