mie si in 6 ore mi-au modificat
Versiune printabilă
INCREDIBIL - in dimineata asta, RDS indica din nou spre site-ul VECHI!! Cel putin aici, in Timisoara! La doua saptamani de la schimbarea, pe rotld, a DNS-urilor!!
Isi actualizasera resolverele, aici in Tmns, cam la 6 zile dupa schimbare, in urma multor telefoane si a doua plangeri oficiale; acum vad c-au dat inapoi!!
Luni dimineata o sa vbesc cu un avocat plus o sa contactez direct conducerea societatii. Cred ca PERSONAL merg acolo, atat sunt de furios.
Daca in privinta actiunii legale sunt un pic sceptic [aproape sigur nu exista cadru legal pentru asa ceva], in cealalta privinta nu ma las pana nu-i vad dati afara pe cei responsabili.
In plus, o sa-i scriu lui Pambuccian si la toti pe care o sa mi-i aduc aminte pana atunci.
Si la ziare/TV, poate are cineva spatiu tipografic si iese vreu-n articol despre profesionismul si NESIMTIREA RDS-ului. In orice caz, oamenii trebuie sa stie
Va rog, cei care citit, scrieti-mi, aici sau pe PM, ce main-page vedeti pe site-ul www.AmFostAcolo.ro? Cea in care scrie ca "mutarea s-a terminat", sau cealalta, cu un text muly mai lung, despre "mutare in curs de desfasurare"?
Mentionati va rog si providerul.
rds oradea ok
vodafone ok
romtelecom oradea ok
Cand nu rezolva un domeniu nu primesti 404... Eu iti recomand in continuare sa-l stergi de pe serverul vechi.Citat:
Nu stiu google cum "intra", de pe care DNS-uri, dar am observat clar ca bot-ul yahoo "intra" pe vechiul site multe zile de la mutare, habar nu am why... [yahoo o fi "votand" cu rds, sau vitavercea, nu stiu ]
Ei bine, daca as fi sters zona sau site-ul de pe vechiul server, in aceste 1-2 zile ar fi fost posibil ca botii [ma rog, cel putin unii dintre ei] sa "umfle" vreo cateva mii/zeci de mii de pagini 404 [in cazul meu] . Si asta n-ar fi fost deloc bine... :-)
RDS Brasov, pare OK !
Oricum cred ca mi-am invatat lectia, data viitoare o sa mut site-urile cu o luna inainte ca sa nu fie probleme cu propagarea DNS-urilor...Citat:
AmFostAcolo.ro a fost mutat pe un alt server. Daca vedeti aceasta pagina, inseamna ca DNS-urile providerului dvs s-au actualizat, astfel ca ati fost redirectionati catre noul server.
Nici pana acum nu s-a miscat nimic in cazul meu...
Va multumesc, tuturor celor care mi-ati scris, aici sau PM.
Ieri, dupa ce am scris aici, am facut a 22-a reclamatie la RDS, mult mai dura de aceasta data... Pare ca acum este okey apropae de peste tot. Doar din Arges am mai vazut intrari in logurile de pe vechiul server. Acum nu-mi mai arata nimic la "Last 300 visitors"...
Eventual ar putea cineva din Pitesti care e pe net la RDS sa-mi spuna daca vede serverul nou?
Astia de la RDS is cu capul... cica site-ul nu e gazduit la ei deci nu e problema lor... si ceea ce pune capac la toate: ei zic ca vad site-ul... daca e asa unde e problema ?!
In cazul meu, nici acum, dupa aproape 20 de zile, RDS nu are peste tot actualizate resolverele.
Chiar azi m-am uitat si din Pitesti se intra en-gros pe vechiul IP... Am mai vazut, pe logul vechiului serevr, intrari azi si din Sibiu si Resita...
Asta pentru ca au, foarte probabil, mai multe resolvere, independente, distribuite geografic.
Iar actualizarea probabil se face ad-labam [ca sa nu folosesc termenul neaos romanesc :)], altfel nu-mi explic...
---
LE: tataraseni, ca sa deschizi sesizare la ei trebuie, intr-adevar, sa sune un abonat RDS; daca tu nu esti, pune pe cativa sa sune si sa se planga ca nu pot vedea site-ul -> servicii de proaste -> OPC etc samd
Stiti cum rezolvat eu problema cu DNS-urile? Am trimis un e-mail la stefan.ionescu(arond) rcs-rds.ro in care i-am rugat frumos sa verifice cache-urile. A durat foarte putin si site-ul ducea la noua adresa.