Detectez miscari tectonice pe 64.233.179.104 si 66.249.93.104. Se pare ca numarul de IBL scade drastic. Am verificat pentru vreo 6 situri si banuiala mi s-a confirmat.
Pe la voi cum e?
Versiune printabilă
Detectez miscari tectonice pe 64.233.179.104 si 66.249.93.104. Se pare ca numarul de IBL scade drastic. Am verificat pentru vreo 6 situri si banuiala mi s-a confirmat.
Pe la voi cum e?
Pai...la mine e mai ciudat:
- pe .ro - la fel, adica maretul :) 6 IBL (cat zis el si pana acum...)
- pe primul DC mentionat (64.233.179.104) : nr.de IBL e cam dublu, adica 15
- pe al doilea DC (66.249.93.104) IBL = .ro
p.s. MSN mie imi arata ceva de genul 180-190 IBL, ceea ce este clar mai aproape de realitate decat ce arata Google...; este atat de mare diferenta (in general) dintre ce arata unul si celalalt?
Se pare ca si PR-ul se schimba. Personal n-am observat inca asta la site-urile mele, insa am verificat pe alte site-uri... si treaba e nasoala. Toate scad.
Absolut nici o schimbare in page rank-ul site-urilor mele.
Sunt doa]Citat:
Postat în original de ITE @ Jan 15 2006, 02:23 PM) [post=9132
Se pare ca si PR-ul se schimba. Personal n-am observat inca asta la site-urile mele, insa am verificat pe alte site-uri... si treaba e nasoala. Toate scad.
[/QUOTE]
Sunt doar rezultate vechi. Nimic nou.
La mine se pare ca se mentine.. Cel putin asa imi pare.. :)
- si la mine pt. 64.233.179.104 nr. de ibl-uri pt. toate site-urile este in scadere.
- pe google.com pt. un site care il am in coop-ul de la digitalpoint am dintr-o data cu 250 de ibl-uri mai mult, toate din partea celorlalti membrii coop. din cite stiam de obicei pe acestea nu le prea vedea...
- aseara cel putin, pt. mult timp, pe google.ro si google.com la o cautare pt. "matrimoniale" afisa 11.800.000 rezultate, iar la rezultate .ro 3.800.000. am incercat de mai multe ori pina pe la 2 cind m-am culcat si la fel. azi vad ca a revenit undeva pe la 2.000.000 rezultate, cum este de luni de zile...
Citat:
Postat în original de lixor @ Jan 16 2006, 05:19 PM) [post=9174
Am vazut si eu ca numarul de rezultate variaza de la o zi la alta. Ba mai mult, am observat ca pozitiile pe world/ro la un keyword oscileaza foarte mult, odata cu varia]
- si la mine pt. 64.233.179.104 nr. de ibl-uri pt. toate site-urile este in scadere.
- pe google.com pt. un site care il am in coop-ul de la digitalpoint am dintr-o data cu 250 de ibl-uri mai mult, toate din partea celorlalti membrii coop. din cite stiam de obicei pe acestea nu le prea vedea...
- aseara cel putin, pt. mult timp, pe google.ro si google.com la o cautare pt. "matrimoniale" afisa 11.800.000 rezultate, iar la rezultate .ro 3.800.000. am incercat de mai multe ori pina pe la 2 cind m-am culcat si la fel. azi vad ca a revenit undeva pe la 2.000.000 rezultate, cum este de luni de zile...
[/QUOTE]
Am vazut si eu ca numarul de rezultate variaza de la o zi la alta. Ba mai mult, am observat ca pozitiile pe world/ro la un keyword oscileaza foarte mult, odata cu variatiile numarului de rezultate.
:blink: Mie (in dimineata asta) imi arata pe .ro, din 10 in 10min, rezultate cu totul diferite: ba in pagina 1, dupa in 2, apoi trec in 4, etc....; wtf ?!?
Da, e ceva ciudat. Se tot schimba rezultatele. Am vazut si eu. Nici nu mai stii care sint reale. Probabil ca se pregateste intrarea pentru Bigdaddy.
;)
Multe din rezultatele "ciudate" din dimineata asta sunt asemanatoare cu cele de pe primul DC in care Bigdaddy a fost "alive". O legatura este, clar...
Desi personal nu m-ar ferici (se pare ca as cadea ceva pozitii zdravene), macar sa vina odata si pus pe curatenie...
Fratilor, Gogu' o luat-o razna. 2 minute plang, 2 rad.. asa se schimba pozit]Citat:
Postat în original de too_night @ Jan 17 2006, 02:24 PM) [post=9218
Multe din rezultatele "ciudate" din dimineata asta sunt asemanatoare cu cele de pe primul DC in care Bigdaddy a fost "alive". O legatura este, clar...
Desi personal nu m-ar ferici (se pare ca as cadea ceva pozitii zdravene), macar sa vina odata si pus pe curatenie...
[/QUOTE]
Fratilor, Gogu' o luat-o razna. 2 minute plang, 2 rad.. asa se schimba pozitiile...mori incet nu altceva.
eu am pe unele dc PR4 si pe altele PR0. Ibl cam tot atatea (130 unice). e posibil sa scada PR asa de tare?
:) ITE, don't!Citat:
Postat în original de ITE @ Jan 17 2006, 01:27 PM) [post=9219
p.s. la mine, in ultimele 2 ore, situatia e ...nasoala]
Fratilor, Gogu' o luat-o razna. 2 minute plang, 2 rad.. asa se schimba pozitiile...mori incet nu altceva.
[/QUOTE]
:) ITE, don't!
p.s. la mine, in ultimele 2 ore, situatia e ...nasoala... It's funny! :)
LA mine e acelasi nr cum este peste tot!
Nu cred ca sunt schimbari!
Big Daddy: a new infrastructure, not an update.
;)Citat:
From Matt Cutts' blog a few weeks ago:
Quote:
About a month ago I alluded to a data center called “Bigdaddy� that people could check out as a preview. We’re ready to collect feedback on the Bigdaddy data center now. Let’s start with some Q&A.
Q: Why are you giving this a name? Isn’t that normally the privilege of Brett Tabke and the moderators at WebmasterWorld (WMW)?
A: Brett and WMW normally name updates. But this is neither an update nor a data refresh; this is new infrastructure. It should be much more subtle/gentle than an update.
Q: Why did you wait so long to ask for feedback?
A: There were a couple reasons. First, I knew that Bigdaddy wouldn’t go live before the holidays were over. Second, the team working on this data center wasn’t showing it 100% of the time; at night, they’d take it out of our data center rotation to tinker with it. That would have been a recipe for confusion. Now we’re past the holidays and the Bigdaddy data center is live 100% of the time. In fact, Bigdaddy is now visible at two data centers: 66.249.93.104 and 64.233.179.104.
Q: Do you expect this to become the default source of web results? How long will it take?
A: Yes, I do expect Bigdaddy to become the default source of web results. The length of the transition will depend on lots of different issues. Right now I’m guessing 1-2 months, but if I find out more specifics I’ll let you know.
Editat:
Google Issues Extreme Warning for Non-English Sites
Sursa in discutie: Google Issues Stern Warning for non-English Sites si SEO Mistakes: Spam in other languagesCitat:
Author's Commentary:
This is only the second time in over 4000 posts that I found it necessary to republish one of my articles in it's entirety in a post here at WPW.
I have been burdened since reading Matt Cutt's blog on what Google is about to roll out on the rest of the world since I read his blog.
Google has listened to Webmaster's petitions for better communication and they are doing their best to communicate.
Destul de important zic eu.
Bigdaddy progress update
Citat:
In case you don’t want to download a 70 megabyte audio file, here’s the latest on Bigdaddy. Bigdaddy continues to roll out and is now available at three data centers. In addition to 66.249.93.104 and 64.233.179.104, Bigdaddy is now up at 216.239.51.104. We’ve been going through the spam feedback and acting on it, and reading through the general search feedback as well.
Life after JAGGER: Patience please ...
De citit.
:huh:
La mine pe 2 DC arata o crestere de IBLs de la 40 la 41 iar pe altele de la 40 la 47. Probabil primele 2 nu si-au facut update inca.
Iar pe 216.239.51.104 arata tot 40 :(