:cry: :cry: :cry:
nu ma mai pot loga in contul de Analytics, voi puteti?
Versiune printabilă
:cry: :cry: :cry:
nu ma mai pot loga in contul de Analytics, voi puteti?
nope, face redirectionare dupa login
exact
sper sa isi revina repede ca nu am apucat sa vad nici jumate din ce face
eu am intrat....
folosind linkul
https://www.google.com/analytics/home/admin...d=xxxx&vid=yyyy
unde xxxx si yyyy sunt val voastre.
am intrat eu, dar sunt valorile vechi....deci nu e actualizat.
Gracias just_me, merge si la mine :)
o sa devina interesant dpdv. SEO momentul in care Google va folosi in algoritmul sau si datele obtinute prin google analytics. Mai devreme sau mai tarziu ei au sa faca acest lucru.
Eu cred ca Google Alalytics deja este un tool foarte important pentru google. Are acces la toate statisticile ale site-urilor deja inscrise, si deja cred ca sunt multe.
E o mutare inteligenta, dar daca e folosita cu cap, reprezinta un real atu al lui Google in fata concurentei.
Este undeva specificat confidentialitatea informatiilor trimise catre Google? Ma refer nici macar ei sa nu le vada. Nu cred. :D Si daca ar fi, tot cred ca au un overal trafic analizat :D
la mine sunt diferente mari intre ce arata google si ce arata trafic.ro.
asta la nivel de utilizatori totali, refereri ...tot
La refereri nici nu mi-i arata pe unii, iar in trafic sunt printre cei mai buni.
la cuvinte cheie, la fel mare diferenta ... practic la toate analizele pe care le da si trafic.ro sunt diferente.
la voi cum este?
Probabil din cauza ca scriptul google se pune in header, iar cel de la trafic.ro se pune de obicei la sfarsit, probabil anumite vizite nu sunt inregistrare de trafic.ro . Cand se intampla invers, nu-mi pot explica :)Citat:
Originally posted by shurub
[b]la mine sunt diferente mari intre ce arata google si ce arata trafic.ro.
hai sa zicem la vizitele totale, dar la refereri e varza, yahoo nici nu exsita :-)
la fel si altii ...
eu google analytics il am pus in body....
a fost ok pe 14 si 15 ;)
pe 16 au fost mai putini cu 5000
iar ieri (17) nimic! zero trafic :D
Nici eu n-am nimic in ultimele 2 zile. Probabil n-au mai facut update.Citat:
Originally posted by just_me
[b]eu google analytics il am pus in body....
a fost ok pe 14 si 15 ;)
pe 16 au fost mai putini cu 5000
iar ieri (17) nimic! zero trafic :D
A incercat careva "Goals"?
Eu mi-am setat vreo 3 ieri pe la amiaza, nici un rezultat inca. :)
eu am pe ieri...
Ce face defapt acel goals?
Iti definesti un fel de target.Citat:
Originally posted by just_me
[b]Ce face defapt acel goals?
De exemplu, la un magazin online, un target/goal ar fi ca userul sa apese butonul de buy, adica sa acceseze un url de forma .../buyproduct.asp?....
Apoi poti seta un alt target/goal pentru check out... si asa mai departe.
Thanks! e super chestia asta!
S-a mai facut un update. Totusi o zi a ramas pe dinafara (16).
Avand setate cateva goal-uri, am remarcat ca sunt interesante statisticile referitoare la goal-uri.
La voi cum stau lucrurile?
Iata au zis ei, suntem pe drumul cel bun, ei cunosc situatia si o vor remedia.Citat:
Analytics has been successfully installed and data is being gathered now. The demand for Google Analytics surpassed even our highest expectations and as a result some customers may temporarily experience report-update delays. All data continues to be collected and no data has been lost. We are currently adding resources to ensure high-quality service. We apologize for any inconvenience.
Din ce vad eu statisicile sunt decalate cu 2 zile in urma :D
Acum pe 17 am cum trebuie si nimic pe 18.
Mon 11/14 11537
Tue 11/15 12735
Wed 11/16 7120 <-- aici inca lipsesc ;)
Thu 11/17 12663
Fri 11/18 0
Sat 11/19 0
Mdea... eu astept dupa Goals de 2 zile. :(
Totusi unele statisici sunt la "zi" :o
http://www.gemiv.com/poze/stats.jpg
Eu am statistici cu goals... probabil le-am setat mai repede ca tine.Citat:
Originally posted by Razvan Pop
[b]Mdea... eu astept dupa Goals de 2 zile. :(
Eu pe 17 le-am pus.
Si eu am goals. Le-am setat dupa cum urmeaza:
1. la introducerea in cos a unui produs
2. la trecerea de acel pas (logare-inregistrare)
3. terminarea comenzii
Sunt doar primele doua in statistici. Probabil n-am pus corect pasul 3...
Dar important e ca am goals.
Ce e meserias la goal-urile astea e ca poti vedea care campanie sau referrer iti aduce clienti noi, sau care aduce subscriberi noi.. in functie de profilul site-ului. Plus, combinand aceste informatii cu alte statistici, poti afla usor profilul utilizatorului care odata ajuns pe site cumpara sau se inscrie pe site.Citat:
Originally posted by Marius Ciocan
[b]Si eu am goals. Le-am setat dupa cum urmeaza:
1. la introducerea in cos a unui produs
2. la trecerea de acel pas (logare-inregistrare)
3. terminarea comenzii
Sunt doar primele doua in statistici. Probabil n-am pus corect pasul 3...
Dar important e ca am goals.
Dupa ce or sa se stabilizeze update-urile la analytics, o sa fie o scula super utila. De abia astept sa se maturizeze. :)
Eu am unele pagini pe HTTPS.
Unii pasi din Goal sunt pe HTTP si altii pe HTTPS. AM pus codul pentru HTTPS, si de 3 zile nu mi-a aparut nimic la Goals. :(
Ai si tu rabdare... macar pana mai adauga ceva resurse pentru update-uri. Ca cica datele se preiau... numai ca nu se updateaza corespunzator. Din cate inteleg, datele preluate din scripturi se scriu bulk in db, si apoi ceva job-uri fac update-urile...Citat:
Originally posted by Razvan Pop
[b]Eu am unele pagini pe HTTPS.
Unii pasi din Goal sunt pe HTTP si altii pe HTTPS. AM pus codul pentru HTTPS, si de 3 zile nu mi-a aparut nimic la Goals. :(
nu mi s-au mai actualizat statisticile din data de 17...
Baietii au scos din meniu linkul pentru adaugat un site nou, dar il puteti lua bine-mersi din codul paginii. E doar comentat si pare sa mearga.
Inca ceva - va merge Geo Map Overlay?
se pare ca nu se mai pot crea conturi noi. aveti vreo idee?
Mie da.Citat:
Originally posted by ben
[b]Inca ceva - va merge Geo Map Overlay?
http://img294.imageshack.us/img294/5...tled8ww.th.png
<span style="color:red">EDIT:</span>
Eu vad asta de cand am instalat, desi el zice ca site-urile sunt ok.Citat:
Tracking has not been validated or added to one or more of your Website Profiles
Report data is not being gathered for one or more of your Website Profiles. Please review the Status column in the table below to discover which Website Profiles require action in order to add tracking for gathering report data.
Link-ul de adaugare de site-uri nu _mai_ exista la mine, aparent. La voi cum e?
merge GEO Map si a actualizat si statisticile. sunt tot mai incantat de el... daca ar si putea sa faca actualizarile mai des si pentru clienti micuti cum sunt eu... ar fi extraordinar.
"Waiting for data" mi s-a schimbat, in sfarsit in "Receiving Data" la ambele site-uri.
Google Analytics stops at 234,725 accounts
"Google Analytics has experienced extremely strong demand, and as a result, we have temporarily limited the number of new signups as we increase capacity. In the meantime, please submit your name and email address and we will notify you as soon as we are ready to add new accounts."
sursa: Axandra Newsletter
Nu credeti ca suntem SUPER norocosi?Citat:
Originally posted by Bruzli
[b]Google Analytics stops at 234,725 accounts
"Google Analytics has experienced extremely strong demand, and as a result, we have temporarily limited the number of new signups as we increase capacity. In the meantime, please submit your name and email address and we will notify you as soon as we are ready to add new accounts."
sursa: Axandra Newsletter
Cam da
Totusi, 235 000 nu e o cifra mare. Bineinteles, daca luam in considerare ca average-ul de profile este 4-5 pe utilizator, ne da ceva mai mult.Citat:
Originally posted by miromulus
[b]Cam da
Multumim alfie! ;)