mie imi apar o gramada de clickuri de 0.01$ deja ma dispera
Versiune printabilă
mie imi apar o gramada de clickuri de 0.01$ deja ma dispera
Tare imi pare ca nu iti reglezi campania ad sense in asa fel incat sa profiti de contextul relevant.
poti sa detaliezi un pic...cum adica sa reglezi campania
100 clikuri - 1 $
atunci mai bine folosesti Neogen.ro 100 de clikuri - 5euro sau BestAd.ro - 100 clikuri - 1 euro.
Suna bine, dar pentru acelasi spatiu, in acelasi loc, cu un baner neogen, abia fac 20 de clicuri :) In timp ce google imi aduce de 5 ori mai mult :)
un site pe domeniu.ro hostat in ro - vizitatori ro - 100 clickuri cam 1-4 $ .(continut romana si engleza)
un site pe domeniu.com hostat in usa - vizitatori doar usa - maxim 10 clicuri 4-15 $ .(continut doar engleza)
vreau sa spun ca pe siteul .com nu am avut niciodata click de 0.01$ .(de cate ori am verificat nu au fost nici de 0.05$ )
Sincer cred ca Google profita de pozitia noastra in lume, ma refer ca nivel de trai . Chiar as vrea sa aflu cu cat se platesc reclamele care mi se afiseaza mie pe site-ul .ro si cu cat s-ar fi platit daca era in engleza si .com avand in vedere ca 80% din reclame oricum le am in engleza.
Ieri am avut in jur de 280 clicuri si aproape 10 $ ....
E foarte bine 280 de clicuri 10$ :) Eu ieri am avut 297 e clicuri si 6,05 US$ :) O zi foarte buna, ca saptamana trecuta erau peste 400 clicuri si nu mai mult de 4-5$.
Nu cred "ca Google profita de pozitia noastra in lume" , pentru ca altfel am castiga la fel de putin si pentru siteurile un engleza. Cred ca intr-adevar domeniul conteaza foarte mult. Si mai e ceva.. pretul pe care il platesc advertiserii.
Ce tip de reclame ad-sense afișezi, unde le pui și mai ales ce fel de reclame alegi.
Trebuie să fie vizibile, asezate in așa fel īncāt să determine userul să dea clickuri, nu foarte enervante ca și conținut, cāt de cāt relevante pentru siteul tău (dacă ai un site despre creșterea iepurilor de casă nu cred că iei clickuri pentru reclame la honda sau la ibm) și bine plătite.
eu am avut parte si de chestii de genu 4 clikuri = 10 centi apoi cand am dat refresh aveam 5 clikuri la 9 centi .... cat despre 100 clickuri = 1 usd... apai asa am castigat eu toata luna martie ... la 400 clickuri luam uneori chiar sub 4 usd