Cica s-a facut update zilele astea. Vedeti vreo miscare? Mie mi-au ramas site-urile la fel, pe linie.
Versiune printabilă
Cica s-a facut update zilele astea. Vedeti vreo miscare? Mie mi-au ramas site-urile la fel, pe linie.
Se vorbeste ca este un downgrade ( vezi la fel era si acum cateva luni: http://forum.seopedia.ro/google/5687...html#post48514 ). Eu vad doar la un photoblog personal o lipsa de pr, inainte era pr4.
E nevoie de catev zile sa se vada complet. Eu vreau cresteri in cautari :D, pr-ul e de ajuns cat este acum :D
Dap, nici pe mine nu ma prea pasioneaza PR-ul. Atat doar, la link exchange cat il mai arunc intre "stats" :)
Nu, nu cred ca a fost nici un PR update, tot N/A
Sunt peste tot pe DP anunturi cum ca li s-a schimbat PR-ul. Eu personal nu am observat nici la site-urile mele nici la cele ale fratelui meu.
O sa vedem in cateva zile ce se intampla, e primul PR update care il prind daca e adevarat, si sunt curios ce PR o sa fie
la mine am un site nou care de la n/a a luat pr 3, deci este un pr update!
... este PR update dar trebuie sa asteptati cateva saptamana pana se va stabiliza...
... BL update este sigur !
PR update sigur, am 2 schimbari clare.
si eu la fel. de la n/a la 3, n/a la 2 dar si un downgrade si nu pot sa-mi dau seama de ce. sper sa fie o greseala...
Si eu am primit pagerank la majoritatea siteurilor la care nu aveam,in afara de mybarbie ro si vasluianu net...au ramas la 0....oare dc?
Un site mai nou decat mybarbie ro a primit 4 si asta nu a primit..dc?
La un director web care nu avea pr si alt forum tot cu pr n/a ieri, astazi au page rank 2 ambele.
Si eu am primit PR3 la directorul meu Free Premium Link Directory :: Free Directory. Mai important e ibl update.
nu este un downgrade, am primit PR4 la site si pr 3 la forum de la PR3 si PR2, insa ciudat, s-a facut update de PR destul de repede aprox 3 luni au trecut
Freezy, poate e doar o fluctuatie. Oricum nu te stresa prea tare, la ce aveai nevoie de PR-ul ala? :)
Eu am ramas la acelasi PR (2) dar mi-am dublat traficul si profitul. Nu aia conteaza in fond?
La mine nu a miscat pr-ul decat pe virtual-games.eu (ceea ce este foarte ciudat... pentru ca este in stadiul de proiect si nu prea am bagat link-uri in el).
La e-imobiliare net aveam pr4...acum observ ca am 0.Oare dc?
n/a > 3 la un site.
restul au stagnat.
se pare ca nu a fost doar un downgrade , am primit si eu pr3 pe un site pe care aveam 0
Cred că Gugăl Dance e în plină desfăşurare, din toate siteurile mele nici unul nu s-a modificat, dar multe au ajuns la zero!
pr 2- pr 0- un magazin online
pr4- pr 0- un blog
sper să nu fie permanent!
Dap, sigur danseaza. Au fost site-uri la care le-au sarit la loc PR-ul.
apropo, update-ul de PR afecteaza pozitia pe google?
si un pic off-topic... mie de ce nu imi apare site-ul la semnatura si voua da? :D
1. NU*
2. trebuie sa ai 50 de posturi.
* de fapt pr-ul e un mic factor in calculul serp, dar nu cel din toolbar, cel din toolbar e o simpla vizualizare a adevaratului pr de pe serverele google, care se actualizeaza in continuu, deci faptul ca azi ai PR3 si ieri aveai PR0 nu e adevarat, si ieri aveai tot aprox 3 doar ca nu-l vedeai. Ce vedem noi e un simplu export de pr, facut asa de dragul webmasterilor. In schimb e util la link exchange.
pe nimeni nu intereseaza pr, dar cand e un update se scriu zeci de posturi:D
intreb pentru ca am pr 0, iar site-ul maine face 3 luni. problema e ca sunt pe locul 100 dupa un anumit keyword, iar ibl-uri am cam 4000 (bine, nu toate relevante). cam o data la o sapt sau doua...ma duc pe locul 90 la o cautare dupa acel keyword. apoi ma duc usor usor in urmatoarele zile spre 100. apoi dupa alte doua sapt, sunt pe 80....si iar urc spre 100...si tot asa.
sunt in sandbox? pt ca nu prea inteleg ce se intampla.
si credeam ca un pr mai mare m-ar "arunca" mai in fata la cautarile dupa acel keyword.
cica ar fi fost pr update din mai multe surse si din modificarile site-urilor mele.
cum este posibil? ieri eram pe prima pagina dupa un keyword , iar acum am ajuns pe pagina 5, are legatura cu noul update?
Cu sau fara laude, webmasterii au nevoie de un mod usor de a masura importanta unui site. Cat timp nu ai acces la statisticile altui site, pagerank va fi de preferat in loc de alexa rank, page strength, etc.
Nu sunt de pe foarte multe site-uri, doar forumuri pe care le frecventez si pe care am multe posturi, site-ul fiind pus la semnatura. De asta spun ca nu sunt toate relevante, ci doar o mica parte
mi s-a dublat si mie PR la un site, de la 1 la 2:)
Si eu am observat crestere de pr la siteurile noi 0->3, 0->4, la cele mai vechi nimic....inca.
La mine un site a crescut de la PR2 la 3 si doua au stagnat. A avut loc si update de link: sau ,ma rog ,e in desfasurare.
eu nu am nici o modificare in pr la situri sper ca nu s-a terminat ... vreau crestere de pr :((
Am 3 bloguri noi: 2 dintre ele au crescut de la 0 la 2, iar al 3-lea, pentru care am facut cea mai multa publicitate si am destule linkuri catre el... a avut o crestere de la N/A la 0 :(
in mom asta 22.00 e picat mai tot google-ul, nu-mi merge gmail, adsense, adwords... :) probabil ca acum se fac modificari majore de pr
la adsense au anuntat revizie tehnica vreo cateva ore, gmail-ul nu am observat sa fie picat.
la mine nici gmail nu merge :)
apropo de pr, cred ca paginile cu link-uri foarte multe sunt procesate mai greu, de asta unii stagneaza. eu de ex, am in mom asta 6400 link-uri catre domeniul principat si tot pr 0 am. in schimb, am 18 link-uri pe o pagina din interiorul site-ului, la care am pr 2. deci probabil ca paginile cu multe link-uri vor simti mai greu update-ul de pr. deci mai astept :)