Nu sunt de pe foarte multe site-uri, doar forumuri pe care le frecventez si pe care am multe posturi, site-ul fiind pus la semnatura. De asta spun ca nu sunt toate relevante, ci doar o mica parte
Versiune printabilă
Nu sunt de pe foarte multe site-uri, doar forumuri pe care le frecventez si pe care am multe posturi, site-ul fiind pus la semnatura. De asta spun ca nu sunt toate relevante, ci doar o mica parte
mi s-a dublat si mie PR la un site, de la 1 la 2:)
Si eu am observat crestere de pr la siteurile noi 0->3, 0->4, la cele mai vechi nimic....inca.
La mine un site a crescut de la PR2 la 3 si doua au stagnat. A avut loc si update de link: sau ,ma rog ,e in desfasurare.
eu nu am nici o modificare in pr la situri sper ca nu s-a terminat ... vreau crestere de pr :((
Am 3 bloguri noi: 2 dintre ele au crescut de la 0 la 2, iar al 3-lea, pentru care am facut cea mai multa publicitate si am destule linkuri catre el... a avut o crestere de la N/A la 0 :(
in mom asta 22.00 e picat mai tot google-ul, nu-mi merge gmail, adsense, adwords... :) probabil ca acum se fac modificari majore de pr
la adsense au anuntat revizie tehnica vreo cateva ore, gmail-ul nu am observat sa fie picat.
la mine nici gmail nu merge :)
apropo de pr, cred ca paginile cu link-uri foarte multe sunt procesate mai greu, de asta unii stagneaza. eu de ex, am in mom asta 6400 link-uri catre domeniul principat si tot pr 0 am. in schimb, am 18 link-uri pe o pagina din interiorul site-ului, la care am pr 2. deci probabil ca paginile cu multe link-uri vor simti mai greu update-ul de pr. deci mai astept :)